ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΦωτιά στο αεροδρόμιο του Αράξου, κοντά στην αποθήκη πυρομαχικών

Φωτιά στο αεροδρόμιο του Αράξου, κοντά στην αποθήκη πυρομαχικών

Φωτιά στο αεροδρόμιο του Αράξου, κοντά στην αποθήκη πυρομαχικών

Τελευταία ενημέρωση: Καλύτερη είναι η εικόνα στη φωτιά που εκδηλώθηκε στις 11 το πρωί εντός του στρατιωτικού αεροδρομίου του Αράξου.

Αυτήν την ώρα στην περιοχή πετούν τρία ελικόπτερα και δυο αεροσκάφη που συμμετέχουν στην κατάσβεση μαζί με 8 πυροσβεστικά οχήματα και 16 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αχαΐας και ένα όχημα από τα Λεχαινά, όπως επίσης και προσωπικό πυρόσβεσης της αεροπορικής βάσης.

Η φωτιά έχει απομακρυνθεί από τις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου και την αποθήκη πυρομαχικών και καίει χαμηλή βλάστηση αλλά και ευκάλυπτους που υπάρχουν στο σημείο.

Νεότερη ενημέρωση: Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται ανάμεσα στην κοινότητα Άραξος και το στρατιωτικό αεροδρόμιο, ενώ στο σημείο επιχειρούν επτά οχήματα με 14 πυροσβέστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν δυο ελικόπτερα, δυο PZL, μονάδες της Πυροσβεστικής καθώς και μέσα και προσωπικό πυρόσβεσης της αεροπορικής βάσης.

Η φωτιά είναι μεγάλης έκτασης και όπως αναφέρει το newsit.gr μέσα στο αεροδρόμιο βρίσκονται ήδη Πυροσβέστες, καθώς στην αποθήκη υπάρχουν πυρομαχικά και ο κίνδυνος είναι μεγάλος.

Αρχική ενημέρωση: Φωτιά εκδηλώθηκε στις 11 το πρωί μπροστά από το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αράξου, σε αγροτική έκταση, κοντά στην αποθήκη πυρομαχικών.

Πληροφορίες του thebest.gr ανέφεραν ότι αναμενόταν να σηκωθούν εναέρια μέσα για την κατάσβεσή της.

*Φωτογραφία αρχείου

Aγγίζουν οι Αρχές τα κυκλώματα των «μαϊμού» εμβολιασμών -Ποιοι κινδυνεύουν και με ποιες ποινές

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr