ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕλλαδαΦωκίδα: «Εξαφάνισαν» τον ελαιώνα και τον έκαναν καυσόξυλα – Σε σοκ από τις εικόνες ο άτυχος αγρότης

Φωκίδα: «Εξαφάνισαν» τον ελαιώνα και τον έκαναν καυσόξυλα – Σε σοκ από τις εικόνες ο άτυχος αγρότης

Φωκίδα: «Εξαφάνισαν» τον ελαιώνα και τον έκαναν καυσόξυλα – Σε σοκ από τις εικόνες ο άτυχος αγρότης

Η είδηση έχει γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στη Φωκίδα, με τον άτυχο παραγωγό να μιλάει για ολική καταστροφή. Άφαντοι οι δράστες που έκοψαν πάνω από 80 δέντρα…

Δεν πίστευε στα μάτια του Έλληνας ελαιοπαραγωγός, όταν πριν από μερικές ημέρες επισκέφτηκε το χωράφι του σε ορεινό οικισμό της Παρνασσίδας στη Φωκίδα, προκειμένου να ελέγξει την κατάσταση των δέντρων και την ωρίμανση του καρπού.

Άγνωστοι είχαν μπει στο κτήμα του και είχαν εξαφανίσει τουλάχιστον 80 δέντρα! Όλα έγιναν μεταξύ του διαστήματος από τον Δεκαπενταύγουστο μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, όταν και επέστρεψε στο κτήμα του και βρέθηκε μπροστά στην καταστροφή.

Ο παραγωγός υπέβαλλε μήνυση στο ΑΤ Άμφισσας – Δελφών που ανέλαβε την προανάκριση προκειμένου να βρεθεί ο θρασύτατος δράστης ή οι δράστες που εξαφάνισαν τον ελαιώνα προκειμένου να τον κάνουν… καυσόξυλα!

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ανάλογα περιστατικά παρατηρούνται κάθε χρόνο. Φέτος όμως η διαφαινόμενη ενεργειακή κρίση, έχει αυξήσει ανάλογες ενέργειες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, εργάτες που αναλαμβάνουν το κλάδεμα δέντρων προχωρούν σε κανονική υλοτόμηση, καταστρέφοντας περιουσίες για τα ευρώ των καυσόξυλων.

Θάνος Μωραΐτης: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μεθοδεύει τον αφανισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων»

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ