Φοιτητές έχουν εγκλωβίσει στο γραφείο του τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστο Μπούρα

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών έχει εκδώσει ανακοίνωση στην οποία καταδικάζει τα επεισόδια και καλεί τους φοιτητές σε διάλογο

437148182_7752966488058289_8978877647239287712_n

Η κατάσταση στο Πανεπιστήμιο Πατρών παραμένει τεταμένη, με φοιτητές να διαμαρτύρονται ενάντια στην πειθαρχική δίωξη τεσσάρων φοιτητών που τους στερεί το δικαίωμα να δώσουν εξετάσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, οι φοιτητές συγκεντρώθηκαν έξω από το γραφείο του Πρύτανη Χρήστου Μπούρα, ζητώντας την άρση των διώξεων. Η ένταση κλιμακώθηκε όταν οι φοιτητές φέρεται να εγκλώβισαν τον Πρύτανη στο γραφείο του και να φρουρούν το αυτοκίνητό του.

Ο κ. Μπούρας αρνείται τους ισχυρισμούς περί εγκλωβισμού και χαρακτηρίζει την διαμαρτυρία "αντιδημοκρατική". Έχει ζητήσει από τις Αρχές να επέμβουν για να αποκαταστήσουν την τάξη.

Εκπρόσωπος των φοιτητών διαψεύδει ότι υπήρξε οποιοσδήποτε εγκλωβισμός ή βία, τονίζοντας ότι η διαμαρτυρία είναι ειρηνική.

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών έχει εκδώσει ανακοίνωση στην οποία καταδικάζει τα επεισόδια και καλεί τους φοιτητές σε διάλογο.

Η ανάρτηση του Πρύτανη