ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΦοιτητές ΔΠΠΝΤ: Επανίδρυση του τμήματος ΔΠΠΝΤ εδώ και τώρα, φτάνει πια η κοροϊδία

Φοιτητές ΔΠΠΝΤ: Επανίδρυση του τμήματος ΔΠΠΝΤ εδώ και τώρα, φτάνει πια η κοροϊδία

Φοιτητές ΔΠΠΝΤ: Επανίδρυση του τμήματος ΔΠΠΝΤ εδώ και τώρα, φτάνει πια η κοροϊδία

Οι φοιτητές του τμήματος ΔΠΠΝΤ εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση: 

Μετά απο 2 χρόνια περίπου απο την ψήφιση του ν.Γαβρόγλου και την άδικη κατάργηση του τμήματος μας είμαστε για μια ακόμη φορά στο ίδιο έργο θεατές.

Μετά απο άπειρες κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις μας η κατάσταση φαίνεται να παραμένει ίδια για εμάς και το τμήμα μας. Η αδικαιολόγητη κατάργηση του ΔΠΠΝΤ δεν φαίνεται να διορθώνεται απο το Υπουργείο Παιδείας, καθώς μετά απο πολλούς αγώνες, πολλές μάχες που δώσαμε οι εξελίξεις δεν είναι οι αναμενόμενες.

Την ίδια στιγμή, όπου τα πανεπιστήμια εδώ και 1 χρόνο είναι κλειστα, όπου εντείνεται η καταστολή, σε συνθήκες πρωτόγνωρες για την εποχή μας, το Πανεπιστήμιο Πατρών φέρνει στο προσκήνιο μια νέα πρόταση για την αναβάθμιση του ακαδημαϊκου του χάρτη, η οποία είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του ν.Κεραμέως. Μια πρόταση στην οποία ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπάρχει η επανίδρυση του ΔΠΠΝΤ και δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση τις πραγματικές ανάγκες των φοιτητών.

Όπως αναφέρθηκε ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ για ακόμη μια φορά.

Εάν νομίζουν ορισμένοι οτι σιωπήσαμε ή φοβηθήκαμε είναι βαθιά γελασμένοι. Έχουμε ξεκαθαρίσει οτι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την επανίδρυση του ΔΠΠΝΤ μέχρις εσχάτων, διότι αυτό είναι το δίκιο, και το δίκιο είναι πάντα με την πλευρά των φοιτητών. Είμαστε εξοργισμένοι με την κατάσταση, την οποία βιώνουμε, καθώς το επαγγελματικό μας μέλλον είναι αβέβαιο.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.

ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΔΠΠΝΤ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ

Γ.Βαρεμένος στην Βουλή: Μνημόσυνο της κυβέρνησης σε Πανεπιστημιακά Τμήματα της Αιτωλοακαρνανίας (VIDEO)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr