ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΦοιτητές του Αγρινίου έδωσαν αίμα, ζωή και ελπίδα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Φοιτητές του Αγρινίου έδωσαν αίμα, ζωή και ελπίδα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Φοιτητές του Αγρινίου έδωσαν αίμα, ζωή και ελπίδα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αξιέπαινη πρωτοβουλία!

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Με το σύνθημα: «δίνω αίμα, δίνω ζωή, δίνω ελπίδα» οι φοιτητές των πανεπιστημιακών τμημάτων του Αγρινίου, πραγματοποίησαν χθες εθελοντική αιμοδοσία, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς μέσα στις πρώτες δύο ώρες είχαν συγκεντρωθεί 30 φιάλες αίματος!

Εκτός από τους φοιτητές που συμμετείχαν, σημαντική ήταν η ενίσχυση πολιτών του Αγρινίου που επισκέφτηκαν το πανεπιστήμιο για την αιμοδοσία, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι πρόσκοποι.

Ο Πρόεδρος των πανεπιστημιακών τμημάτων του Αγρινίου, στον τομέα της αιμοδοσίας Κωνσταντίνος Μάντζιος μιλώντας στη «Σ» σημείωσε: «σκοπός της αιμοδοσίας ήταν να συγκεντρωθούν φιάλες αίματος για το Νοσοκομείο Αγρινίου. Η αιμοδοσία έγινε με την συνεργασία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου και η προσέλευση μας εξέπληξε ευχάριστα καθώς εκτός από φοιτητές ήρθαν να δώσουν αίμα και απλοί πολίτες του Αγρινίου. Κάθε χρόνο πραγματοποιούμε τρείς με τέσσερις αιμοδοσίας και για το νέο ακαδημαϊκό έτος είναι η πρώτη μας αιμοδοσία, ενώ έχουμε προγραμματίσει κι άλλες δράσεις όπως ημερίδες. Σημαντική είναι η ενίσχυση από το 1ο σύστημα προσκόπων Αγρινίου που μας βοήθησαν στην αιμοδοσία. Το μήνυμά μας είναι δίνω αίμα, δίνω ζωή, δίνω ελπίδα».

Ο Πρόεδρος των πανεπιστημιακών τμημάτων του Αγρινίου, στον τομέα της αιμοδοσίας Κωνσταντίνος Μάντζιος

Κώστας Χονδρός – Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος προς TOUR OPERATORS & TRAVEL AGENTS

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr