ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΕθελοντές Αιμοδότες: Το Αγρίνιο υποδέχεται τη «Φλόγα της Αγάπης»

Εθελοντές Αιμοδότες: Το Αγρίνιο υποδέχεται τη «Φλόγα της Αγάπης»

Εθελοντές Αιμοδότες: Το Αγρίνιο υποδέχεται τη «Φλόγα της Αγάπης»

Την  Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη 2022 ο Δήμος Αγρινίου, με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Τοπικό Τμήμα Αγρινίου) και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, υποδέχονται  στην πόλη μας την «φλόγα της Αγάπης» της 20ης  #Επετειακής# Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α).

Τι αναφέρει σχετική ενημέρωση:

Υποδεχόμενοι τη «φλόγα της Αγάπης» στην πόλη μας διοργανώνουμε γιορτή, στέλνοντας μηνύματα στην κοινωνία, που αφορούν την Εθελοντική Αιμοδοσία, την ανάπτυξη της έννοιας του Εθελοντισμού γενικότερα και κάθε Εθελοντικής δράσης, που έχουν στόχο να διευκολύνουν και να απαλύνουν τον πόνο των συνανθρώπων μας.

Το Αγρίνιο θα υποδεχθεί την «ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» την ΠΕΜΠΤΗ 22 Σεπτεμβρίου  2022 και ώρα 8.00μ.μ.  στα «ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ».

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την συγκέντρωση των μοτοσυκλετών στο Δημοτικό  πάρκινγκ  (πρώην Σφαγεία), στις 7.15μ.μ. όπου θα ξεκινήσουν την μοτοπορεία  και κάνοντας πορεία μέσα στην πόλη, θα καταλήξουν στα Παπαστράτεια Εκπαιδευτήρια να παραδώσουν τη φλόγα στους πεζούς λαμπαδηδρόμους. Στη συνέχεια οι πεζοί Λαμπαδηδρόμοι θα συνεχίσουν την πορεία της φλόγας στην οδό  Παπαστράτου  με κατεύθυνση την πλατεία ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ όπου θα ανάψουν το Βωμό και θ’ ακολουθήσει μια μικρή γιορτή.

ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ: Δημοτικό Πάρκινγκ (πρώην Σφαγεία) – Δεληγιώργη – Αναστασιάδη – Δ. Βότση – Καζαντζή – Σπύρου Τσικνιά – Κύπρου – Μπαϊμπά – Κακαβιά – Δήμου Τσέλιου – Σουλίου – Πλ. Χατζοπούλου – Δαγκλή – Μακρή – Χαρ. Τρικούπη – Oινέως – Αγίου Γεωργίου – Ευτυχίας Καλύβα – Γοργοποτάμου – Θεοτοκοπούλου -Προυσιωτίσσης – Ν. Καζαντζάκη – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ  ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ!!!

ΑΦΙΞΗ 8.30μ.μ. στην Πλατεία Δημοκρατίας

ΟΙ ΠΕΖΟΙ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΟΙ ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΒΩΜΟ.

Υ.Γ. Όσοι συμμετέχουν στη μοτοπορεία θα πρέπει απαραίτητα να φέρουν προστατευτικό κράνος είτε είναι οδηγοί είτε συνοδηγοί στα δίκυκλα.

Την  επομένη ημέρα, Παρασκευή  23 Σεπτέμβρη και από ώρα 8.00π.μ. μέχρι 2.00μ.μ. διοργανώνεται Εθελοντική Αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου – από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας και την συμμετοχή του Σωματείου Εργαζομένων Ο.Τ.Α Ν. Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Αιτωλ/νίας.

Τη στήριξή τους προσφέρουν: Το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.), Η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) και Η Λέσχη Μοτοσικλέτας Αγρινίου.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί!!!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας:

SELKOLIFT – ΣΕΛΙΜΑΣ– ΚΟΣΜΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου

FIRMA ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

Σύλλογος Λογιστών Αγρινίου: Ενημέρωση για νέα μέθοδο εξαπάτησης πολιτών με μήνυμα «gov.gr»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ