Φιλοξενία των δεδομένων του Δήμου Ναυπακτίας σε servers του Δημοσίου - Εξοικονόμηση 5.000 ευρώ ετησίως

Ολοκληρώθηκε η μετάβαση της φιλοξενίας των ηλεκτρονικών δεδομένων του Δήμου μας σε servers του Δημοσίου. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η βέλτιστη ταχύτητα και η…

nafpaktos

Ολοκληρώθηκε η μετάβαση της φιλοξενίας των ηλεκτρονικών δεδομένων του Δήμου μας σε servers του Δημοσίου. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η βέλτιστη ταχύτητα και η μέγιστη δυνατή ασφάλεια και συντήρηση για τα ηλεκτρονικά δεδομένα του Δήμου. Ήδη η ιστοσελίδα του Δήμου μας και οι λογαριασμοί emails φιλοξενούνται στους servers του ΣΥΖΕΥΞΙΣ, από το 2014.

Τον Απρίλιο του 2018 ξεκινήσαμε την φιλοξενία του ηλεκτρονικού μας πρωτόκολλου και των ηλεκτρονικά διακινούμενων εγγράφων του Δήμου μας στο Government Cloud της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε. Ας σημειωθεί ότι είμαστε ένας από τους πέντε πρώτους Δήμους της χώρας που πετύχαμε αυτή την συνεργασία με την ΚτΠΑ.Ε, δεδομένου ότι το G-Cloud υλοποιήθηκε πρωτίστως για να φιλοξενεί δεδομένα των Υπουργείων της χώρας.

Τους τελευταίους μήνες αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην φιλοξενία της ιστοσελίδας της Ναυμαχίας www.lepanto1571.grστους serversτου ΣΥΖΕΥΞΙΣ. Όπως δήλωση ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Αντώνιος Φράγκος, με την επιλογή μας αυτή βελτιστοποιούμε την ασφάλεια των ηλεκτρονικών δεδομένων του Δήμου μας και παράλληλα μηδενίζουμε το κόστος φιλοξενίας, εξοικονομώντας περίπου 5.000 € τον χρόνο. 

Ναύπακτος: Ξεκινούν οι εργασίες για την αποπεράτωση του Ειδικού σχολείου