ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδητα Για τον Φίλη η νοθεία γίνεται και με… εμβόλια!

 Για τον Φίλη η νοθεία γίνεται και με… εμβόλια!

 Για τον Φίλη η νοθεία γίνεται και με… εμβόλια!

Εντάξει, τα είπαμε για την υποτιθέμενη νοθεία, όμως ο πρώην υπουργός κ. Φίλης το πήγε ακόμη πιο πέρα. Μετά τις επανειλημμένες δηλώσεις αμφισβήτησης των δημοσκοπήσεων -που στο σύνολό τους προβλέπουν νίκη της Νέας Δημοκρατίας- το ότι ο πρώην υπουργός επιβεβαίωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η Κουμουνδούρου έχει στήσει μηχανισμό παρακολούθησης και επαλήθευσης των εκλογικών αποτελεσμάτων σημειώνοντας πως στον ΣΥΡΙΖΑ δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση, δεν είναι παράξενο.

Το θέμα όμως είναι πως ο κ. Φίλης ανέφερε και κάτι… καλύτερο! “Δεν εμπιστευόμαστε την κυβέρνηση Μητσοτάκη η οποία έχει αποδείξει ότι με το predator έχει κάνει μια συνωμοσία σε βάρος των δικαιωμάτων των πολιτών και έχει χρησιμοποιήσει ακόμα και την ειδοποίηση του εμβολίου”, είπε.
Οι απόψεις Φίλη προκάλεσαν την παρέμβαση του Κωστή Χατζηδάκη ο οποίος βρισκόταν στο πάνελ και ρώτησε τον κ. Φίλη αν η ΝΔ θα χρησιμοποιήσει τα εμβόλια για να αλλάξει τα ψηφοδέλτια στις κάλπες.

Ε, ο κ. Φίλης δεν το απέκλεισε καθόλου, όπως φάνηκε από τα όσα ακολούθησαν! Και το ερώτημα είναι ένα: πως μπορείς να επηρεάσεις την ψήφο με την εφαρμογή για τα εμβόλια; Τι μας κρύβουν;

Εφημερίδα Συνείδηση

Αγρίνιο: «Έρχεται» ο 2ος αγώνας δρόμου αφιερωμένος στη Ποντιακή Γενοκτονία – Ξεκινούν τη Δευτέρα οι εγγραφές

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ