ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΦιλική αναμέτρηση ακαδημιών στίβου Πνοή – ΓΕΑ (ΦΩΤΟ)

Φιλική αναμέτρηση ακαδημιών στίβου Πνοή – ΓΕΑ (ΦΩΤΟ)

Φιλική αναμέτρηση ακαδημιών στίβου Πνοή – ΓΕΑ (ΦΩΤΟ)

Το Σάββατο 14/12/2019, η Ακαδημία Στίβου Πνοή Μεσολογγίου πραγματοποίησε κοινή προπόνηση και φιλική αναμέτρηση με την Ακαδημία Στίβου ΓΕ Αγρινίου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο ‘’Μιχάλης Κούσης’’. Ο καιρός βοήθησε να αγωνιστούν και να μετρηθούν ατομικά οι αθλητές μας σε ταχύτητες, αντοχή και άλμα εις μήκος. Το ΔΑΚ Αγρινίου διαθέτει επίσης και άλμα εις ύψος, όπου οι αθλητές μας δοκίμασαν άλματα άνω του 1 μέτρου, που δεν είχαν επιχειρήσει στο παρελθόν, λόγω έλλειψης του ειδικού στρώματος στο δικό μας στάδιο. Ας ελπίσουμε όλοι, με την αλλαγή του νέου έτους να υπάρξει αλλαγή-βελτίωση στην υλικοτεχνική υποδομή του σταδίου μας καθώς είναι μία σημαντική παράμετρος στην προπονητική εξέλιξη των αθλητών μας.

Η ΠΝΟΗ έχει καταθέσει προτάσεις-παρεμβάσεις στη νέα δημοτική αρχή και ευελπιστεί να υπάρξει ενδιαφέρον και άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά μας προκειμένου οι αθλητές μας να προπονούνται αλλά και να συμμετέχουν σε αγώνες ‘επί ίσοις όροις’.

Συγχαίρουμε την παρουσία, την ενεργητική συμμετοχή και την αθλητική συμπεριφορά των παιδιών μας και ευχαριστούμε τους φίλους γονείς που ήταν υποστηρικτές.

Προβολή Χριστουγεννιάτικης ταινίας από την ”ΠΝΟΗ”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr