ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔιαφοραΈνα φίδι τραβιέται από το λαιμό μιας γυναίκας αφού σέρνεται στο στόμα της ενώ κοιμόταν(video)

Ένα φίδι τραβιέται από το λαιμό μιας γυναίκας αφού σέρνεται στο στόμα της ενώ κοιμόταν(video)

Ένα φίδι τραβιέται από το λαιμό μιας γυναίκας αφού σέρνεται στο στόμα της ενώ κοιμόταν(video)

Ένα τρομακτικό video έγινε viral στο Διαδίκτυο, δείχνοντας τη στιγμή που ένα φίδι βγήκε από το λαιμό μιας κυρίας. Μια άγνωστη γυναίκα, με έδρα τη Ρωσία, έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί το φίδι αφού φέρεται να σέρνεται στο στόμα της καθώς κοιμόταν στο σπίτι της στο Νταγκεστάν. Καθώς σταδιακά ένιωθε αδιαθεσία, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί την έβαλαν υπό ολική αναισθησία πριν αρχίσει το χειρουργείο.

Καθώς έγινε η περίεργη επέμβαση, ένας από τους γιατρούς στην κάμερα είπε: «Ας ρίξουμε μια ματιά  τι είναι αυτό.» Μια γυναίκα γιατρός άρπαξε στη συνέχεια το φίδι με μια τρομοκρατημένη έκφραση στο πρόσωπό της, πήδηξε πίσω έκπληκτη πριν το ρίξει σε έναν κάδο στο δωμάτιο.

Δεν είναι σαφές εάν το ερπετό είναι ζωντανό και οι γιατροί, από την άλλη πλευρά, δεν μπορούσαν επίσης να πουν πόσο καιρό το ερπετό έμεινε μέσα στη γυναίκα. Ωστόσο, το Υπουργείο Υγείας που βρίσκεται στο Νταγκεστάν δεν έχει σχολιάσει την περίεργη περίπτωση. Κατά συνέπεια, οι ντόπιοι αποκάλυψαν ότι τέτοια περιστατικά συμβαίνουν σπάνια και προειδοποιούν για τους κινδύνους του ύπνου έξω από τα σπίτια. Σχολιάζοντας, οι χρήστες του διαδικτύου ισχυρίστηκαν ότι το ερπετό θα μπορούσε να είναι ένα τεράστιο σκουλήκι ή ένα παράσιτο

greenlemon.me

Καρέ – καρέ η σύλληψη του αλλοδαπού που εμπλέκεται στην εγκληματική οργάνωση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr