ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΦαρμάκης : Η σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό να είναι το επόμενο έργο

Φαρμάκης : Η σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό να είναι το επόμενο έργο

Φαρμάκης : Η σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό να είναι το επόμενο έργο

Εύσχημο τρόπο βρήκε ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης να θέσει την αναγκαιότητα της σύνδεσης του Αγρινίου με την Ιόνιο Οδό, κατά την τελετή παράδοσης στην κυκλοφορία της παράκαμψης Αμφιλοχίας.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Φαρμάκης, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θέλω να ευχηθώ λοιπόν, ο τόπος μας να γνωρίσει και άλλες τέτοιες μέρες σαν τη σημερινή και σύντομα να δούμε και την ολοκλήρωση της Αμβρακίας Οδού, αλλά και την εκκίνηση ενός άλλου πολύ σημαντικού οδικού έργου, όπως είναι η σύνδεση του Αγρινίου με την Ιονία Οδό.

Για το συγκεκριμένο έργο νομίζω πως βρισκόμαστε στην φάση ολοκλήρωσης των μελετών και ελπίζω σύντομα να έχουμε καλά νέα, καθώς ο συγκεκριμένος δρόμος αποτελεί τμήμα
ενός ευρύτερου οδικού άξονα υψηλής προτεραιότητας για τη Δυτική Ελλάδα. Αναφέρομαι στον δρόμο Πλατυγιάλι – Αγρίνιο – Καρπενήσι – Λαμία, που μπορεί να εκληφθεί και ως ο
νότιος διαγώνιος άξονας της χώρας, που θα συνδέει τη δυτική με την ανατολική Ελλάδα».

Σχετικά απάντησε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης ότι οι μελέτες σύνδεσης του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό έχουν ανατεθεί και υλοποιούνται.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Αγρίνιο: Ένα μικρό έργο μπλοκάρει τους πεζόδρομους στα «Τρία Φανάρια»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ