ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΦαρμάκης και Παπαναστασίου στην Αγρινίου – Θέρμου – Σε εξέλιξη το έργο για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου

Φαρμάκης και Παπαναστασίου στην Αγρινίου – Θέρμου – Σε εξέλιξη το έργο για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου

Φαρμάκης και Παπαναστασίου στην Αγρινίου – Θέρμου – Σε εξέλιξη το έργο για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου

Ο περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης και ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου μαζί με άλλους αιρετούς ενημερώθηκαν από κοντά για την εξέλιξη των εργασιών στην Αγρινίου – Θέρμου.

Και οι δυο τους έκαναν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επισημαίνοντας τα οφέλη που θα προκύψουν από την ολοκλήρωση του έργου στο οδικό δίκτυο.

“Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο συντήρησης, αποκατάστασης και άρσης επικινδυνότητας στην εθνική οδό Αγρινίου-Θέρμου, προϋπολογισμού 5 εκατ. ευρώ. Με τον Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μαυρομμάτη βρεθήκαμε σήμερα στο τμήμα από Νέα Αβορανη έως ύψος Παραβόλας.

Μαζί με τον Γιώργος Παπαναστασίου – Δήμαρχος Αγρινίου, τους Αντιδημάρχους Κ. Καλαντζή, Δ. Σκορδοπουλο και Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων ενημερωθήκαμε για την εξέλιξη των εργασιών.

Συνεχίζουμε την αναβάθμιση του οδικού δικτύου μας για πιο ασφαλείς μετακινήσεις στη Δυτική Ελλάδα”, σημειώνει ο Νεκτάριος Φαρμάκης.

Στη σημασία του έργου αναφέσθηκε και ο Γιώργος Παπαναστασίου:

Φλώρινα: Χαλάζι στο μέγεθος …φουντουκιού στο Αμύνταιο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ