ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΦαρμάκης ο πρωταθλητής – Πήγε πιο μακριά από τα κομματικά ποσοστά και περισσότερο από όλους

Φαρμάκης ο πρωταθλητής – Πήγε πιο μακριά από τα κομματικά ποσοστά και περισσότερο από όλους

Φαρμάκης ο πρωταθλητής – Πήγε πιο μακριά από τα κομματικά ποσοστά και περισσότερο από όλους

Τη μεγαλύτερη διαφορά σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές την έκανε ο Φαρμάκης.

Όχι δεν αναφερόμαστε στις 46 μονάδες που υπερείχε από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά στο πόσο ψηλότερα πήγε από τα ποσοστά της ΝΔ στις πρόσφατες εθνικές εκλογές. Τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εθνικές εκλογές στη Δυτική Ελλάδα για τα δεδομένα τους κατέγραψαν από τις καλύτερες επιδόσεις. Έτσι η ΝΔ είχε αντίστοιχα τις χειρότερες επιδόσεις της, καθώς στη Δυτική Ελλάδα –μιλάμε για το σύνολο και των τριών νομών- το ποσοστό της έφτασε το 36,3%.

Και ο Νεκτάριος Φαρμάκης πήγε στο 59%, δηλαδή 22,7% περισσότερο από το κόμμα του. Αν εξαιρέσουμε τον Σταύρο Αρναουτάκη στην Κρήτη, που είναι μια κατηγορία μόνος του και εξάλλου Περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ είναι άσχετα αν η ΝΔ αυτή τη φορά αποφάσισε να τον στηρίξει, τότε ο Νεκτάριος Φαρμάκης, αναδεικνύεται πρωταθλητής!  Και αυτό γιατί ακόμη και ο Απ. Τζιτζικώστας στη Μακεδονία ή ο Γ. Χατζημάρκος στο Νότιο Αιγαίο που εκλέχθηκαν με ποσοστά 60% και 66% αντίστοιχα, δεν πήγαν τόσο ψηλότερα από τη ΝΔ.

Ο πρώτος πήγε 21,5% πιο πάνω από τα κομματικά ποσοστά και ο δεύτερος 19,4%. Είναι προφανές ότι η επιτυχία του Νεκτάριου Φαρμάκη οφείλεται στην αποδοχή που είχε στην κοινωνία το έργο του, πράγμα που οδήγησε και σε διεύρυνση του ψηφοδελτίου και έτσι όλα μαζί έφεραν αυτό το σημαντικό ρεκόρ.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Αγρίνιο: “Ο Κώστας Πιστιόλας θα είναι παρών και ενεργός ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ