ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΦαρμάκης: Δεν μετακινούμαστε σπιθαμή από τη θέση μας για το Πανεπιστήμιο

Φαρμάκης: Δεν μετακινούμαστε σπιθαμή από τη θέση μας για το Πανεπιστήμιο

Φαρμάκης: Δεν μετακινούμαστε σπιθαμή από τη θέση μας για το Πανεπιστήμιο

Στους δρόμους το Αίγιο για το Τμήμα

Φαρμάκης: Δεν μετακινούμαστε σπιθαμή από τη θέση μας για το Πανεπιστήμιο

Σε αποκλεισμό της Εθνικής Οδού προχώρησαν χθες οι φορείς του Αιγίου για τη μεταφορά του Τμήματος Φυσικοθεραπείας στην Πάτρα, βάσει του σχεδίου του Πανεπιστημίου Πατρών, που προβλέπει και τη μεταφορά και του Τμήματος Ιστορίας Αρχαιολογίας από το Αγρίνιο.

«Τα κλεισίματα των δρόμων είναι ξεπερασμένα» είπε ο Αιγιώτης Κώστας Σπηλιόπουλος στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, εκτιμώντας ότι αυτός ο τρόπος αντίδρασης «καίει» το θέμα για βάζει απέναντι την κοινωνία, αλλά και κεντρικά ΜΜΕ που αντιμετωπίζουν περιπαικτικά τις τοπικές διεκδικήσεις. «Δεν με αφορά το παιχνίδι που παίζεται από κάποιους στην Αθήνα.

Δεν ξέρω από πού εκπορεύονται τα κίνητρά τους» είπε στη συνέχεια ο Νεκτ. Φαρμάκης. Ένα σχόλιο που μάλλον αφορά τα κεντρικά ΜΜΕ και υπό μια ερμηνεία τη σχέση τους με το Υπουργείο Παιδείας.

Πάντως το Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι «εμείς δεν μετακινούμαστε σπιθαμή από τη θέση μας για το Πανεπιστήμιο», ενώ πρόσθεσε ότι το θέμα το έθεσε ξανά στο Υπουργείο και στη συνάντηση που είχε προχθές στη Ναύπακτος με τον Υφυπουργό Άγγελο Συρίγο.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Καταστροφές για να «δικαιολογηθούν» τα αιτήματα της κατάληψης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr