ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΟ Νεκτάριος Φαρμάκης έπαιξε με τα παιδιά στο «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης»

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης έπαιξε με τα παιδιά στο «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης»

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης έπαιξε με τα παιδιά στο «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης»

Με μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό, υποδέχθηκαν μικροί και μεγάλοι το βραβευμένο, ψυχαγωγικό – εκπαιδευτικό «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης» της (Ε.Ε.Α.Α.), το οποίο βρέθηκε το πρωί της Κυριακής, 22 Μαΐου 2022, στο «Κτήμα Πιθάρι» στη Λίμνη Τριχωνίδα, στο πλαίσιο του 4ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Αιτωλοακαρνανίας.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής, πλήθος παιδιών κατέκλυσαν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, και είχαν την ευκαιρία μέσα από τα διασκεδαστικά, διαδραστικά παιχνίδια του «Λούνα Παρκ», να ψυχαγωγηθούν και παράλληλα να εκπαιδευτούν στην ορθή χρήση του Μπλε Κάδου, και γενικότερα στην αξία της ανακύκλωσης συσκευασιών.

Ανάμεσά τους, βρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο οποίος συνεχάρη τους διοργανωτές, έπαιξε με τα παιδιά και πέρασε με τον δικό του τρόπο στη νέα γενιά, το μήνυμα για τη σπουδαιότητα της ανακύκλωσης.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Δήμου Αγρινίου, και στο «Λούνα Παρκ» παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Χριστόφορος Παπαδημητρίου, ο Προϊστάμενος καθαριότητας κ. Θύμιος Κομματάς και η Επόπτρια καθαριότητας κ. Σοφία Σάμαντα.

4ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας: Οι χαιρετισμοί του Ν. Φαρμάκη και του Κ. Ζαχαριάδη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ