ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΦαντάζεται κανείς τον Πολάκη αντί του Βαρεμένου;

Φαντάζεται κανείς τον Πολάκη αντί του Βαρεμένου;

Φαντάζεται κανείς τον Πολάκη αντί του Βαρεμένου;

Βλέποντας αυτή τη φωτογραφία με τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο στο γραφείο του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη, μπορείτε να φανταστείτε τον Παύλο Πολάκη, ως βουλευτή Χανίων να πηγαίνει στο Βορίδη για να συζητήσει τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου στην εκλογική του περιφέρεια;

Σίγουρα όχι, θα μου πείτε. Έτσι είναι. Γιατί, ο Πολάκης φωτογραφίζεται μπροστά στο κάδρο του Άρη Βελουχιώτη κάθε φορά που υπάρχει ένα κρίσιμο θέμα στη Βουλή, θυμίζοντας σε όλους όμως ότι ο Εμφύλιος σε αυτή τη χώρα για κάποιους μαίνεται ακόμη και με σιωπηρό τρόπο. Και από την άλλη υπάρχει ο Μάκης Βορίδης, που βλέπει πως ακόμη και η ισραηλιτική κοινότητα στην Ελλάδα του έχει «συγχωρέσει» το ακροδεξιό και αντισημιτικό παρελθόν του, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που όσες φορές αυτός και να το αποκηρύξει δεν θα τον «συγχωρέσουν» ποτέ και στα σημερινά επίδικα θα πετάνε την μπάλα στο… παρελθόν.

Αυτό είναι ακριβώς και το πολιτικό πρόβλημα που ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει αυτή την εποχή με τη λεγόμενη διεύρυνση. Από τη μια υπάρχει το στρατόπεδο των ανθρώπων με το πολάκειο ύφος και ήθος που είναι ακραία λαϊκιστές και «τρέφονται» από το «ή εμείς ή αυτοί» και από την άλλη υπάρχουν άνθρωποι περισσότερο «γειωμένοι» με την πραγματικότητα  και κυρίως με το αίτημα για περισσότερη συνεργασία, συναίνεση και ήπιο πολιτικό κλίμα μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων της χώρας.

Εφημερίδα Συνείδηση

Αεροδρόμιο Ακτίου: «Βουτιά» πάνω του 90% κατέγραψε η επιβατική κίνηση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr