ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΦανταστικός ο νόμος για τις διαδηλώσεις!

Φανταστικός ο νόμος για τις διαδηλώσεις!

Φανταστικός ο νόμος για τις διαδηλώσεις!

Όλοι θυμόμαστε πόσο μέτρησε στις προηγούμενες εκλογές η τότε υπόσχεση για μια σχετική τάξη στις διαδηλώσεις, μια στοιχειώδη αδειοδότηση από τις αρχές, λιγότερη ηχορύπανση και αφισορύπανση.

Ήρθε και σχετικός νόμος, μετά Βαΐων και κλάδων, που όριζε ότι οι συγκεντρώσεις και οι πορείες δεν θα εμποδίζουν την κυκλοφορία και κάτω από έναν αριθμό θα γίνονται αποκλειστικά στα πεζοδρόμια! Αλληλούια!
Κι όμως, λίγους μήνες μετά, κι αφού το μέτρο δεν εφαρμόστηκε καν την εποχή της πανδημίας, όταν οι διαδηλώσεις ακόμη και για τον Κουφοντίνα έδιναν κι έπαιρναν, σήμερα φτάσαμε στην εικόνα από το πρόσφατο “πανεκπαιδευτικό” συλλαλητήριο των 250 ατόμων στο Σύνταγμα που έκλεισε και πάλι την Αθήνα για δυο ώρες.

Με άλλα λόγια 250 νέοι άνθρωποι, που εννοείται ότι είναι ουμανιστές και με καλές ψυχές, μοίρασαν εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια σε κανά-δυο εκατομμύρια κόσμο, συν τα έξοδα που έβαλαν να πληρώσουν χιλιάδες άνθρωποι που είναι φτωχοί στις μετακινήσεις και τον χαμένο χρόνο τους!

Και η ζωή συνεχίζεται, δεν άλλαξε κάτι. Το ότι θεωρείται μια πορεία “πανεκπαιδευτική” αρκεί να το πουν κάποιοι συγκεκριμένοι, είναι το ένα πρόβλημα.

Υπάρχουν όμως και τα απόνερα της ανοχής όλων μας σε αυτό το φαινόμενο, ειδικά της κυβέρνησης να εφαρμόσει τον νόμο. Είναι η έπαρση και η αίσθηση του άτρωτου που μεταφέρεται σε νέα παιδιά, τα οποία νιώθουν ότι μπορούν να πουν ό, τι εκείνα νομίζουν, σαν να είναι κάποια ιερή αλήθεια.

Το βιώνουμε όλοι παντού γύρω μας και κάπως έτσι φτάσαμε πρόσφατα στην συνεδρίαση του Εμπορικού Συλλόγου στο Επιμελητήριο να ακούμε ότι “το κίνημα(;) θα σταματήσει τους ιμπεριαλιστές ΝΑΤΟ, Ε.Ε. και ΗΠΑ που πολεμούν με την Ρωσία”, λες και βρέθηκαν κάπου και πλακώθηκαν όλοι αυτοί ή λες και κάποιος από αυτούς εισέβαλε εντός της Ρωσίας!

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Απόσυρση ηλεκτρικών συσκευών: Αντίστροφη μέτρηση για την επιδότηση αντικατάστασης κλιματιστικών και ψυγείων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ