ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΦανή Δρακοπούλου: Γιορτάζει τα 15 χρόνια στην δισκογραφία

Φανή Δρακοπούλου: Γιορτάζει τα 15 χρόνια στην δισκογραφία

Φανή Δρακοπούλου: Γιορτάζει τα 15 χρόνια στην δισκογραφία

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια Φανή Δρακοπούλου γιορτάζοντας τα 15 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, αυτή την περίοδο προετοιμάζει για το πολυπληθές κοινό της, μια σειρά συναυλιών που θα μεταδίδονται απ΄ευθείας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Η Φανή μαζί με τους συνεργάτες της ξεκίνησαν πρόβες στον πολυχώρο ¨Τhe project studio¨ στον Πειραιά, με το μουσικό πρόγραμμα να περιέχει όλες τις επιτυχίες και τα τραγούδια που έχει παρουσιάσει στους προσωπικούς της δίσκους, αλλά και αγαπημένα τραγούδια που έχει πει σε διάφορες μουσικές σκηνές στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Φανή Δρακοπούλου προαναγγέλει αυτό το γεγονός: «Φίλοι μου! Με αφορμή τα 15 χρόνια δισκογραφικής μου παρουσίας, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μια σειρά  ζωντανές συναυλίες (live stream concerts!!!)

(Instagram, Facebook Page, Youtube)… Με αγάπη, χρόνο, προσπάθεια, μεράκι θα παρουσιάσουμε παλιά και νέα κομμάτια, μια αναδρομή από το χθες στο σήμερα. Δεκαπέντε χρόνια γεμάτα επιτυχίες, όμορφες συνεργασίες, ερμηνείες, δυνατά χειροκροτήματα, αληθινά χαμόγελα και πολλή αγάπη! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!

Stay tuned…. Μείνετε συντονισμένοι…»

kalyvia.gr

Προβολή του ντοκιμαντέρ “Ο Ηρακλής, ο Αχελώος και η Μεσοχώρα” στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ + VIDEO)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr