ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔιαφοραΦάκελος με σφαίρα στο σπίτι διευθύντριας δημόσιας υπηρεσίας

Φάκελος με σφαίρα στο σπίτι διευθύντριας δημόσιας υπηρεσίας

Φάκελος με σφαίρα στο σπίτι διευθύντριας δημόσιας υπηρεσίας

Η γυναίκα, επιστρέφοντας στο σπίτι της στη Νέα Φιλαδέλφεια, βρήκε έναν φάκελο που είχε αφήσει άγνωστος στο γραμματοκιβώτιο της κεντρικής εισόδου της πολυκατοικίας

Συναγερμός σήμανε στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας για έναν φάκελο που φέρεται ότι περιείχε σφαίρα. Ο φάκελος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, εστάλη στο σπίτι στελέχους δημόσιας υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 60χρονη γυναίκα, επιστρέφοντας στο σπίτι της στη Νέα Φιλαδέλφεια, βρήκε έναν φάκελο που είχε αφήσει άγνωστος στο γραμματοκιβώτιο της κεντρικής εισόδου της πολυκατοικίας. Μάλιστα, στην κάτω δεξιά πλευρά του, με μαύρα κεφαλαία γράμματα αναγραφόταν το όνομά της.

Φυσίγγιο 45 χιλιοστών

Φερόμενος αποστολέας, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, φαινόταν το όνομα «Σόλων Αγαπητός», με ταχυδρομική διεύθυνση στην περιοχή του Ιλίου. Στη συνέχεια, όταν η γυναίκα άνοιξε τον φάκελο διαπίστωσε ότι μέσα υπήρχε ένας άλλος, μικρότερος φάκελος, που περιείχε ένα φυσίγγιο των 45 χιλιοστών.

Η γυναίκα, εργαζόμενη ως διευθύντρια υπηρεσίας της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου Εμπορίας, ειδοποίησε την Αστυνομία που μετέβη στο σπίτι της. Οι ύποπτοι φάκελοι και το φυσίγγιο κατασχέθηκαν και έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Την προανάκριση διενεργεί η κρατική ασφάλεια.

tanea.gr

Στην τελική ευθεία «πασχαλινό καλάθι» και «καλάθι του νονού»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ