Φαίη Σκορδά για Νίκο Αναδιώτη: “Ήταν ένα προσβλητικό παράδειγμα, σαν να είναι το έγκλημα και το κακό ίσον με την ομοφυλοφιλία”

“Ο δημόσιος διάλογος για εμένα γίνεται σε αυτό το επίπεδο – άσχετα με το νομοσχέδιο – γιατί θα πρέπει να μην αισθάνονται ντροπή ή ότι…

skorda2102

“Ο δημόσιος διάλογος για εμένα γίνεται σε αυτό το επίπεδο – άσχετα με το νομοσχέδιο – γιατί θα πρέπει να μην αισθάνονται ντροπή ή ότι κάτι κακό συμβαίνει” σημειώνει η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά σχολίασε τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, εκφράζοντας τη διαφωνία της για όσα άκουσε.

«Ήταν ένα ατυχές – προσβλητικό παράδειγμα αυτό που είπε για τη ληστεία γιατί είναι σαν να λέει ότι το έγκλημα και το κακό να είναι ίσον με την ομοφυλοφιλία. Επίσης, δεν είναι επιλογή, δεν είναι προσανατολισμός» είπε η Φαίη Σκορδά.

«Ο δημόσιος διάλογος για εμένα γίνεται σε αυτό το επίπεδο – άσχετα με το νομοσχέδιο – γιατί θα πρέπει να μην αισθάνονται ντροπή ή ότι κάτι κακό συμβαίνει. Θα πρέπει οι γονείς σε μια κλειστή κοινωνία να μην αισθάνονται άσχημα. Γιατί πόσες φορές έχουμε ακούσει παιδιά να εξομολογούνται: Με διώξανε από το σπίτι, ο πατέρας μου ντρεπότανε, χτυπούσε τη μαμά μου γιατί θεωρούσε ότι έφταιγε εκείνη. Μετράει να ακούσεις αυτό δημόσια υπέρ της αγάπης, ότι οι γονείς ό,τι και να συμβαίνει αποδέχονται τα παιδιά τους, όπως κι αν είναι. Αναγκαζόμαστε να λέμε τα αυτονόητα» τόνισε η Φαίη Σκορδά.

Πηγή: zappit.gr