ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΕύβοια: Κλείδωσαν τετράχρονη σε αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα

Εύβοια: Κλείδωσαν τετράχρονη σε αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα

Εύβοια: Κλείδωσαν τετράχρονη σε αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα

Κλειδωμένο σε διπλοπαρκαρισμένο αυτοκίνητο στην Εύβοια βρέθηκε ένα κοριτσάκι τεσσάρων ετών. Το παιδί βρισκόταν στην θέση του συνοδηγού με κλειστά παράθυρα, χωρίς να μπορεί να πάρει αέρα.

Σύμφωνα με το evima.gr, τα ασταμάτητα κλάματα και τα ουρλιαχτά του κοριτσιού, ακούγονταν σε μεγάλη απόσταση. Μια γυναίκα που βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια, άκουσε τις φωνές του παιδιού και μπόρεσε να εντοπίσει το αυτοκίνητο με το τετράχρονο κοριτσάκι.

Τι ανέφερε η γυναίκα που άκουσε το κοριτσάκι να φωνάζει

«Άκου τι έγινε έχω συγκλονιστεί σήμερα το απόγευμα περιπου στις 19.00 βγήκα να πεταξώ τα σκουπίδια στην γειτονιά μου ξαφνικά όπως γύριζα άκουγα ένα παιδακι να τσιρίζει δυνατά.

Ψαχνώ δεξιά και αριστερά δεν βλέπω κάτι ξαφνικά ενώ περπάτησα λίγο ακόμα είδα ένα αυτοκίνητο διπλοπαρκαρισμένο μέσα ήταν ένα κοριτσάκι 4χρονων το οποίο είχαν αφήσει οι γονείς του λογικά στη θέση του συνοδηγού με κλειστα παράθυρα.»

Τέλος, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι αν και το αυτοκίνητο βρισκόταν σε κεντρικό σημείο της Χαλκίδας, ήταν ελάχιστη η ανταπόκριση του κόσμου να βοηθήσει το παιδί, του οποίου οι φωνές ακούγονταν σε μεγάλη απόσταση.

Υπενθυμίζεται πως αντίστοιχο περιστατικό συνέβη στο νησί τον Ιούλιο, όταν ένα παιδί χτυπούσε τα παράθυρα του αυτοκινήτου και φώναζε πως έχει κλειδωθεί και δεν μπορεί να αναπνεύσει, ζητώντας βοήθεια. Μάλιστα, έλεγε χαρακτηριστικά «Εχω κλειδωθεί μέσα …Σκάω ….Φωνάξετε την μαμά μου».

in.gr

Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου: “Μιλήστε στα παιδιά σας για τον Φώτη Ζησιμόπουλο”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ