ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΕύβοια: Η έμπρακτη βοήθεια από το Αγρίνιο στις πυρόπληκτες περιοχές

Εύβοια: Η έμπρακτη βοήθεια από το Αγρίνιο στις πυρόπληκτες περιοχές

Εύβοια: Η έμπρακτη βοήθεια από το Αγρίνιο στις πυρόπληκτες περιοχές

Στις πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας έφθασαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία του Δήμου Αγρινίου για την υποστήριξη των πολιτών  που επλήγησαν από τις καταστροφικές φωτιές.

Ο αντιδήμαρχος Αγρινίου Κώστας Καλαντζής παρέδωσε ποσότητες εμφιαλωμένων νερών, τροφίμων και φαρμακευτικού υλικού που συγκεντρώθηκαν στις δομές του Δήμου.

“Η ανταπόκριση των Αγρινιωτών ήταν συγκινητική. Την κρίσιμη στιγμή αποδείξαμε όλοι μαζί τη  δύναμη της αλληλεγγύης. Έγινε μια μεγάλη κινητοποίηση και οι προσφορές συγκεντρώθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο και την Ακτίνα Εθελοντισμού. Ευχαριστούμε όλους όσους έσπευσαν να προσφέρουν και να συμπαρασταθούν στις οικογένειες που έχουν πληγεί», δήλωσε ο κ. Καλαντζής.

Όπως ανακοινώθηκε, την ανθρωπιστική βοήθεια παρέλαβαν η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πρόνοιας Δήμου Χαλκιδέων Κατερίνα Μεγάλου και η αντιπρόεδρος Μαρίνα Σκολίδη ενώ στην αποστολή του Δήμου Αγρινίου συμμετείχε η υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού Βούλα Γουργολίτσα -Αρτίκου.

 

Πάλαιρος: 2.000 πρόστιμο σε ιδιοκτήτη γιατί εξυπηρετούσε όρθιους – Άφαντοι οι πελάτες

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr