ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΕύβοια: Αγριογούρουνα παρέσυραν μοτοσικλέτα – Πληθαίνουν συνεχώς τα ατυχήματα

Εύβοια: Αγριογούρουνα παρέσυραν μοτοσικλέτα – Πληθαίνουν συνεχώς τα ατυχήματα

Εύβοια: Αγριογούρουνα παρέσυραν μοτοσικλέτα – Πληθαίνουν συνεχώς τα ατυχήματα

Πληθαίνουν τα ατυχήματα με αγριογούρουνα στην Εύβοια – Την αγανάκτηση των πολιτών της Εύβοιας έχει προκαλέσει η ανεξέλεγκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τα αγριογούρουνα καθώς προσπάθησαν να διασχίσουν τον δρόμο και έτσι παρέσυραν την μοτοσικλέτα επί του οδοστρώματος

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί για την Εύβοια, κατά πως φαίνεται, τα περιστατικά ατυχημάτων με αγριογούρουνα.

Συγκεκριμένα, μοτοσικλετιστής, αυτή τη φορά, στον κεντρικό δρόμο Αιδηψού – Λίμνης, στο ύψος των Ροβιών παρασύρθηκε από αγριογούρουνα.

Τα άγρια ευμεγέθη ζώα, προσπάθησαν να διασχίσουν τον δρόμο και έτσι έπεσαν στην μοτοσικλέτα που κινούταν επί του οδοστρώματος.

Καθώς τα αγριογούρουνα δεν βρίσκουν επαρκή τροφή στα καμμένα ορεινά, αναγκάζονται να κατέβουν χαμηλότερα και να την αναζητήσουν ακόμη και σε κατοικημένες περιοχές.

Την αγανάκτηση των πολιτών της Εύβοιας έχει προκαλέσει η ανεξέλεγκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τα αγριογούρουνα στο νησί, τα οποία σε πολλές περιοχές κινούνται όπου και όποτε θέλουν προκαλώντας ζημιές σε αυλές και χωράφια.

Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που έχουν εκφράσει και τον φόβο τους να κυκλοφορήσουν ακόμα και με το αυτοκίνητό τους καθώς υπάρχει κίνδυνος για σοβαρό ατύχημα εάν κάποιο ζώο πεταχτεί ξαφνικά στον δρόμο.

Αυτή τη φόρα, το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στην Δροσιά της Χαλκίδας όπου τα αγριογούρουνα κόβουν βόλτες ανεξέλεγκτα μέσα σε αυλές.

Σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στο evima.gr,«Καθημερινά πλέον κάνουν τις βόλτες τους τα αγριογούρουνα στην περιοχή της Δροσιάς και στην Αριστοτέλη Βαλαωρίτη, 200 μέτρα από την θάλασσα ανάμεσα στα σπίτια. Δεν τολμάμε να αφήσουμε ανοιχτή ούτε στιγμή την αυλόπορτα ακόμα και μέσα στην ημέρα. Πρέπει πραγματικά κάτι να γίνει διότι το πρόβλημα είναι πλέον πολύ σοβαρό».

Πηγή: evima.gr

Εκλογές 2023: Ελεύθερα τα διόδια – Για πόσο θα κρατήσει

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ