ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΕυγνώμονες ευχαριστίες της οικογένειας Καπλανίδη

Ευγνώμονες ευχαριστίες της οικογένειας Καπλανίδη

Ευγνώμονες ευχαριστίες της οικογένειας Καπλανίδη

Οι οικογένειες Κωνσταντίνου και Ιωάννη Καπλανίδη, θέλουμε και δημόσια να εκφράσουμε τις ευγνώμονες ευχαριστίες μας για την ιατρική βοήθεια που πρόσφεραν όλες τις προηγούμενες ημέρες στον ασθενούντα, από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, αδελφό μας Μιχάλη, ο οποίος τελικά και κατέληξε.

Πιο συγκεκριμένα, στο Ιατρικό, στο Νοσηλευτικό και στο Διοικητικό προσωπικό της Νευρολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» καθώς και στο Ιατρικό, στο Νοσηλευτικό και στο Διοικητικό Προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας – Νοσηλευτική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του αδελφού μας, και γνωρίζοντας εξαρχής την επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του, η παρακολούθηση και η ιατρική φροντίδα ήταν άριστη και μοναδική σε μια τόσο δύσκολη θέση που ήταν ο αδελφός μας.

Η έκφραση της ευχαριστίας αυτής, προς όλου σας, είναι το λιγότερο που σαν αδέλφια μπορούμε να κάνουμε. Σας ευχόμαστε να συνεχίσετε να προσφέρετε το σημαντικό σας αυτό λειτούργημα στον κάθε συνάνθρωπό μας.

Τέλος να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλες και όλους τους φίλους μας και φίλους του Μιχάλη, που μας συμπαραστάθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του πένθους μας, μέχρι, που όλοι μαζί συνοδεύσαμε τον αγαπημένο μας αδελφό Μιχάλη στο τελευταίο του ταξίδι προς την αιωνιότητα.

Με εκτίμηση
Οι οικογένειες
Κωνσταντίνου και Ιωάννη Καπλανίδη

Πόθεν έσχες: Παρατείνεται μέχρι 31 Ιανουαρίου 2022 η προθεσμία υποβολής δηλώσεων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ