ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΞηρομεροΕυχές Γ. Τριανταφυλλάκη για τη νέα σχολική χρονιά

Ευχές Γ. Τριανταφυλλάκη για τη νέα σχολική χρονιά

Ευχές Γ. Τριανταφυλλάκη για τη νέα σχολική χρονιά

Ευχές από τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Ο κ. Τριανταφυλλάκης αναφέρει: 

Άλλη μία σχολική χρονιά ξεκινά αύριο Δευτέρα με όνειρα, με στόχους και προσδοκίες για τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου Ξηρομέρου και θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, προς όλη την σχολική κοινότητα, να έχουμε μία καλή σχολική χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα και αφήνοντας πίσω τις δύο προηγούμενες χρονιές με το κορονοϊό και τα ασφυκτικά περιοριστικά μέτρα, που επηρέασαν τις ζωές όλων μας.

Οι σχολικές μονάδες του Δήμου Ξηρομέρου, με μέριμνα των Σχολικών Επιτροπών και πάντα σε άριστη συνεργασία με τις διευθύνσεις όλων των σχολείων, είναι πανέτοιμες να ξεκινήσουν την λειτουργία τους.

Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα είμαστε συνεχώς παρόν και δίπλα στα σχολεία μας, να λύνουμε συνεργατικά με την συμμετοχή της σχολικής κοινότητας, κάθε πρόβλημα που θα παρουσιαστεί, πράττοντας απλά το καθήκον μας.

Νέα σχολική χρονιά, νέα όνειρα, νέα μάθηση, νέα ελπίδα, δίνοντας Παιδεία και Γνώση στη νεολαία του τόπου μας, που είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο που διαθέτουμε. Με Παιδεία και Γνώση αλλάζουν οι κοινωνίες, πάνε μπροστά και προοδεύουν.

Καλή νέα αρχή σε όλους!!

Σχολεία: Επιστροφή αύριο στα θρανία για τους μαθητές – Τα μέτρα για τον κορονοϊό

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ