ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΤο “ευχαριστώ” στον κ. Δαμασκηνό από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου – Στις 30 Μαΐου κοινή δράση

Το “ευχαριστώ” στον κ. Δαμασκηνό από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου – Στις 30 Μαΐου κοινή δράση

Το “ευχαριστώ” στον κ. Δαμασκηνό από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου – Στις 30 Μαΐου κοινή δράση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου εκφράζει εγκάρδιες ευχαριστίες προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνό, ο οποίος με χαρά και αγάπη τους υποδέχθηκε στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης στο Αγρίνιο την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023.

“Η θερμή συμπαράστασή του, στη διαρκή προσπάθεια για προσφορά στους πάσχοντες συνανθρώπους, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε” αναφέρεται σε ανακοίνωση που υπογράφει η πρόεδρος του Συλλόγου Δήμητρα Αβράμπου.

Όπως τονίζεται από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών: “Κατά τη διάρκεια της συνάντησης είχαμε την ευκαιρία να εκθέσουμε στον Σεβασμιότατο ζητήματα που αφορούν την Εθελοντική Αιμοδοσία και τον Σύλλογό μας. Παράλληλα καταστήσαμε σαφές ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς να είναι αρωγός στην προσπάθειά μας.

Ως έμπρακτο δείγμα στήριξης του Συλλόγου μας πρέπει να θεωρείται η ανάληψη πρωτοβουλίας, εκ μέρους του Σεβασμιότατου, για την από κοινού διοργάνωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας κατά την
Ιερατική Σύναξη, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Αγρινίου στις 30 Μαΐου.

Μεσολόγγι: Έρχεται το 5ο Φεστιβάλ των ντόπιων, ένα βιωματικό τριήμερο από τις 25 έως τις 27 Αυγούστου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ