ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑστυνομικα ΝεαΝαύπακτος: Γιατί γυναίκα έστειλε ευχαριστήριο στην Τροχαία, που την σταμάτησε για υπερβολική ταχύτητα

Ναύπακτος: Γιατί γυναίκα έστειλε ευχαριστήριο στην Τροχαία, που την σταμάτησε για υπερβολική ταχύτητα

Ναύπακτος: Γιατί γυναίκα έστειλε ευχαριστήριο στην Τροχαία, που την σταμάτησε για υπερβολική ταχύτητα

Θετικά σχόλια έχει προκαλέσει η κίνηση ανθρωπιάς από αστυνομικούς της Τροχαίας Ναυπάκτου, που εν ώρα υπηρεσίας βοήθησαν μια μητέρα η οποία ήταν αγχωμένη και σε δύσκολη κατάσταση, γιατί το παιδί της είχε υψηλό πυρετό να ηρεμήσει και να συνεχίσει την πορεία της προς το νοσοκομείο.

Την γυναίκα την είχαν σταματήσει γιατί παραβίασε το όριο ταχύτητας. Οι αστυνομικοί της τροχαίας με την εμπειρία τους εκτίμησαν σωστά την κατάσταση και αφού πρώτα ηρέμισαν την γυναίκα την άφησαν να συνεχίσει την πορεία της. Για το λόγο αυτό η γυναίκα έστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον διοικητή και τους αστυνομικούς της τροχαίας.

Συγκεκριμένα, η επιστολή έχει ως εξής;

“Σας γράφω αυτή την επιστολή με σκοπό να εκφράσω τις θερμότατες ευχαριστίες μου στο σώμα της Τροχαίας Ναυπάκτου ,όπου το απόγευμα της 30ης Σεπτεμβρίου καθώς κατευθυνόμουν με ταχύτητα για να παω το παιδί μου στον γιατρό λόγω υψηλού πυρετού, οι άντρες της τροχαίας ενώ σωστά με σταμάτησαν λόγω ταχύτητας , υπέδειξαν τέτοια κατανόηση και μάλιστα με ηρέμησαν, προκειμένου να φτάσω στον προορισμό μου με ασφάλεια.

Καμιά φορά εμείς οι πολίτες, ξεχνάμε όταν βλέπουμε τους αστυνομικούς με τις στολές, ότι και οι ίδιοι είναι γονείς, αδέλφια, παιδιά ,σύζυγοι και παρότι πρέπει να εκτελέσουν το καθήκον τους η ανθρωπιά υπερέχει! Ένα μπράβο και ένα ευχαριστώ στον διοικητή της τροχαίας Ναύπακτου για τους συναδέλφους του.

Με τιμή
Παζαρα Παναγιωτα

tempo24.news

Αγρίνιο: “Κόβει” από τη λαϊκή το “καλάθι του νοικοκυριού”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ