ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΕυχαριστήριο μήνυμα για την φροντίδα της Δήμητρας Διώτη

Ευχαριστήριο μήνυμα για την φροντίδα της Δήμητρας Διώτη

Ευχαριστήριο μήνυμα για την φροντίδα της Δήμητρας Διώτη

Ευχαριστήριο μήνυμα στέλνει η οικογένεια και ειδικότερα η αδελφή της Δήμητρας Διώτη για την περιποίηση που δέχθηκε κατά την περίοδο της νοσηλείας της στο Νοσοκομείο του Αγρινίου, στην Ορθοπαιδική Κλινική, όπως επίσης και στον Φίλιππο Γρίβα για την άμεση διεκπεραίωση του θέματος των φιαλών αίματος μετάγγισης.

Αναλυτικά το ευχαριστήριο μήνυμα:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον Διευθυντή της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου, κ. Παπαπάνο Αθανάσιο, όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και την προϊσταμένη της Κλινικής του, καθώς και την ομάδα του Αναισθησιολογικού Τμήματος του νοσοκομείου, για την ιατρική, νοσηλευτική και ανθρώπινη κυρίως αντιμετώπιση της αδερφής μου Διώτη Δήμητρας, η οποία νοσηλεύθηκε από 15/6/2022 – 22/6/2022 με συντριπτικό κάταγμα αριστερού γονατου.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Γρίβα Φίλιππο, ο οποίος είναι Πρόεδρος της Π.Δ.Ε της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, για την άμεση διεκπεραίωση του θέματος των φιαλών αίματος μετάγγισης, τις οποίες χρειάστηκε η αδερφή μου κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της.

Τέλος, θέλω να επισημάνω τον “αγώνα” τον οποίο δίνει καθημερινά το νοσηλευτικό προσωπικό δίπλα στον ασθενή υπό αντίξοες συνθήκες και τον στηρίζει με όλη του την ψυχή.

Συγχαρητήρια και σας εύχομαι πάντα δύναμη για να συνεχίζετε το “έργο” σας.

ΚΑΠΗ Αγίου Κωνσταντίνου: Τέλος Αυγούστου ολοκληρώνεται η συντήρηση – Θα στεγαστεί εκεί και το ΚΗΦΗ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ