ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔιαφοραΕυχαριστήριο του Γυμνασίου Νεοχωρίου για την ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου

Ευχαριστήριο του Γυμνασίου Νεοχωρίου για την ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου

Ευχαριστήριο του Γυμνασίου Νεοχωρίου για την ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου

Ο Διευθυντής κ. Φώτης Σκληρός, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του Γυμνασίου Νεοχωρίου ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου Νεοχωρίου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε θερμά τον πρώην Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιώργο Καραπαπά και τον πρώην Δήμαρχο κ. Νίκο Καραπάνο για την έναρξη της ανακατασκευής, τον πρώην Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σπύρο Διαμαντόπουλο για την προτεραιοποίησή της και φυσικά τον Δήμαρχο κ. Κώστα Λύρο για την συνέχιση και την ολοκλήρωσή της.

Αισθανόμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι γιατί στο ξεκίνημα της η προσπάθειάς μας για ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου του σχολικού μας συγκροτήματος  φάνταζε αδύνατη, δεδομένου οτι παρέμενε ανενεργό και εγκαταλειμμένο για πάνω από είκοσι χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το μοναδικό κλειστό γυμναστήριο της ευρύτερης περιοχής της Παραχελωίτιδας και μπορεί να καλύψει όχι μόνο τις ανάγκες του σχολικού συγκροτήματος αλλά να χρησιμοποιηθεί και από τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής.

Αυτό εξάλλου ήταν και το βασικό επιχείρημα που επικαλεσθήκαμε κατά την διεκδίκηση  της έναρξης της ανακατασκευής του.

Το Γυμνάσιο Γαβαλούς συμμετέχει σε Παγκόσμιο πρόγραμμα που έχει σχέση με την Πληροφορική

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr