Ευαγγελία Μουμούρη για Καφέ της Χαράς: «Είχα πάρει ένα σουτιέν της μαμάς μου και έβαζα από κάτω χαρτί κουζίνας»

Στη στήλη “Secret Stories” της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα μίλησε η Ευαγγελία Μουμούρη. Η ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από τη σειρά «Το…

moumouri43

Στη στήλη “Secret Stories” της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα μίλησε η Ευαγγελία Μουμούρη. Η ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από τη σειρά «Το Καφέ της Χαράς».

«Το ρόλο της χήρας στο Καφέ της Χαράς μου τον πρότεινε ο Χάρης, όταν ήρθε μια μέρα στο θέατρο να δει τη Ρένια, με την οποία παίζαμε μαζί στην παράσταση. Η σκηνή που θυμάμαι περισσότερο ήταν η σκηνή που η χήρα φεύγει και την πλησιάζει η Σταυρούλα και της δίνει χρήματα για να συνεχίσει τη ζωή της. Ήταν κάτι πάρα πολύ συγκινητικό.

Γυναίκες μου έλεγαν ότι στο σχολείο και τα παιδιά στο σπίτι συζητούσαν τι είναι έκτρωση, γιατί το έλεγαν καθαρά ότι είχε κάνει έκτρωση ο χαρακτήρας μου. Στην τελευταία σκηνή που η χήρα έπαιρνε το βαλιτσάκι της κι έφευγε, γύρισα και είδα της Τζόυς, ακόμα θυμάμαι τη ματιά της», είπε η Ευαγγελία Μουμούρη.

Η Ευαγγελία Μουμούρη είπε κλείνοντας: «Το πιο αστείο περιστατικό ήταν ότι επειδή έπρεπε να έχω… πλούσια τα ελέη, είχα πάρει ένα σουτιέν της μαμάς μου και έβαζα από κάτω χαρτί κουζίνας. Και μια μέρα στο σετ δεν υπήρχε χαρτί. Όταν ο κόσμος με έβλεπε στο δρόμο δεν έλεγαν “να η αντροχωρίστρα”. Μου έλεγαν πιο πολύ “τι σέξι που είσαι, τι θηλυκό είσαι”».

Πηγή: zappit.gr