ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΗ «έξοδος» του Σπηλιόπουλου από τον ΟΣΕ διαψεύδει έστω και μερικώς τα σενάρια

Η «έξοδος» του Σπηλιόπουλου από τον ΟΣΕ διαψεύδει έστω και μερικώς τα σενάρια

Η «έξοδος» του Σπηλιόπουλου από τον ΟΣΕ διαψεύδει έστω και μερικώς τα σενάρια

Παραιτήθηκε μετά από περίπου 7 μήνες στο τιμόνι του ΟΣΕ, ο Κώστας Σπηλιόπουλος.

Ο πρώην πλέον πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του οργανισμού υπέβαλε την παραίτηση του κάπως απροσδόκητα, αφού μέχρι πρόσφατα έδινε συνεντεύξεις για τα σχέδια του ΟΣΕ

Ο Κώστας Σπηλιόπουλος προερχόμενος από το ΚΙΝΑΛ, είχε διατελέσει στο παρελθόν ως πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ ενώ είναι ενεργό πολιτικό στέλεχος στην Αχαΐα εδώ και πολλά χρόνια. Ο  Κώστας Σπηλιόπουλος ήταν στέλεχος του ΚΙΝΑΛ και η τοποθέτησή του πέρυσι στον ΟΣΕ, οδήγησε σε διαγραφή του από το κόμμα. Είχαν προηγηθεί οι περιφερειακές εκλογές του 2019, όπου είχε κατέλθει ως επικεφαλής δικού του συνδυασμού, κόντρα στο συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα, που είχε την επίσημη στήριξη του ΚΙΝΑΛ.

Η εκλογική ήττα του Απ. Κατσιφάρα, είχε αποδοθεί κατά ένα μέρος και στην υποψηφιότητα Σπηλιόπουλου, καθώς κατηγορήθηκε ότι βρισκόταν σε συνεννόηση με τη ΝΔ και γι΄ αυτό «επιβραβεύτηκε» από το κυβερνών κόμμα με την τοποθέτησή του στον ΟΣΕ. Ωστόσο φάνηκε στην πορεία πως ποτέ δεν βρέθηκε κοινός τόπος με την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και ο Κ. Σπηλιόπουλος επέλεξε το δρόμο της «εξόδου», διαψεύδοντας έστω και μερικώς τις εκτιμήσεις περί πολιτικής του «συναλλαγής» με τη ΝΔ.

Εφημερίδα Συνείδηση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr