ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕλλαδαΕξιχνιάστηκε η δολοφονία 52χρονου στην Καβάλα: Ομολόγησε 25χρονος φίλος του – «Τον σκότωσα γιατί μου έκανε bullying»

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 52χρονου στην Καβάλα: Ομολόγησε 25χρονος φίλος του – «Τον σκότωσα γιατί μου έκανε bullying»

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 52χρονου στην Καβάλα: Ομολόγησε 25χρονος φίλος του – «Τον σκότωσα γιατί μου έκανε bullying»

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 52χρονου στην Καβάλα. Δράστης είναι ένας 25χρονος φίλος του ο οποίος φέρεται να ομολόγησε.

Ισχυρίζεται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του proininews.gr, ότι στο παρελθόν το θύμα του έκανε bullying και ειδικότερα ότι ήταν η αιτία για να απολυθεί από την εταιρία μαρμάρων που δούλευαν μαζί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπαιξε η μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα του δράστη με τον οποία είχε φωτογραφηθεί και την είχε στο προφίλ του στο facebook.

Πώς έγινε η άγρια δολοφονία

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου όταν ο δράστης ή οι δράστες έστησαν καρτέρι έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου στο οποίο εργαζόταν ο 52χρονος και όταν εκείνος έφτασε στο σημείο λίγο μετά τις 05:30 άνοιξαν πυρ με κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο ο 52χρονος, που ήταν πατέρας δύο παιδιών, το εκτελούσε καθημερινά. Έφτασε στο μαρμαράδικο, πάρκαρε το αυτοκίνητό του και πριν προλάβει να βγει από αυτό δέχθηκε τα πυρά. Μαρτυρίες ανέφεραν ότι οι εργάτες μέσα στο εργοστάσιο μαρμάρου άκουσαν τους πυροβολισμούς, ωστόσο δεν έδωσαν σημασία και συνέχισαν να εργάζονται κανονικά. Λίγο αργότερα διαπίστωσαν ότι ο Δ.Ν ήταν νεκρός.

Πανεπιστημιακό Πάτρας: “‘Εφυγε” 23χρονη, μητέρα δύο μικρών παιδιών, δέκα ημέρες μετά τη διάγνωση για καρκίνο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ