ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΕξετάσεις προαγωγής μαυρών ζωνών και νταν στο shito ryu καράτε ντοστον Παναχαϊκο σύλλογο καράτε στην Πάτρα

Εξετάσεις προαγωγής μαυρών ζωνών και νταν στο shito ryu καράτε ντοστον Παναχαϊκο σύλλογο καράτε στην Πάτρα

Εξετάσεις προαγωγής Μαύρων Ζωνών και Νταν έγιναν στο ΠΑΝΑΧΑΪΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΑΤΕ στην Πάτρα με συμμετοχή έξι αθλητών,  τριών από τον τοπικό Σύλλογο με εκπαιδευτή τον Μάστερ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΌΠΟΥΛΟ ΓΕΏΡΓΙΟ και τριών από τον ΣΎΛΛΟΓΟ ΠΟΛΕΜΙΚΏΝ ΤΕΧΝΏΝ ΑΓΡΙΝΊΟΥ με εκπαιδευτή τον Σενσέι ΚΑΨΑΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ εκ των οποίων οι πέντε προήχθησαν από την Καφέ Ζώνη (1ο Kyu) στην Μαύρη Ζώνη (Shodan Ho) και ένας από την Μαύρη Ζώνη (Shodan Ho) στο 1ο Νταν (Shodan).

Πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές που προήχθησαν στην Μαύρη Ζώνη είναι οι:
ΚΑΨΑΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ (SHODAN) – ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΏΝ ΤΕΧΝΏΝ ΑΓΡΙΝΊΟΥ
ΝΤΑΛΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ (SHODAN) – ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΏΝ ΤΕΧΝΏΝ ΑΓΡΙΝΊΟΥ, ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ (SHODAN) – ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ – ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ (SHODAN) – ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ, ΛΟΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ (SHODAN) – ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ
και για το 1ο Νταν (Shodan) ΔΕΝΔΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – 1ο DAN (SHODAN) – ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΏΝ ΤΕΧΝΏΝ ΑΓΡΙΝΊΟΥ

KOBUDO – ΟΠΛΑ
Οι εξετάσεις διήρκησαν πάνω από 1 ½  ώρα και οι μαθητές εξετάστηκαν σε όλες τις πτυχές που πρέπει να έχει ένας ασκούμενος των Πολεμικών Τεχνών και ΕΙΔΙΚΆ του ΚΑΡΑΤΕ.
SANCHIN – ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ
ΔΥΝΑΜΗ – ΤΑΧΥΤΗΤΑ –  ΕΚΡΗΞΗ – ΤΕΧΝΙΚΗ – ΣΘΕΝΟΣ – ΠΝΕΥΜΑ – ΑΝΤΙΛΗΨΗ – ΣΕΒΑΣΜΟΣ – ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ είναι λίγα από τα στοιχεία που χαρακτήριζαν καθ’ όλη την διάρκεια των εξετάσεων, αλλά και πριν και μετά τους εξεταζόμενους μαθητές, γι’ αυτό και το αποτέλεσμα ήταν μεγαλύτερο και από το επιθυμητό.

Η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ
Οι εξεταζόμενοι εξετάστηκαν δύο φορές για τους βαθμούς που προ-αναφέραμε.
Την πρώτη στο Dojo του Αγρινίου και την δεύτερη στο Dojo της Πάτρας, για ευνόητους λόγους (αλλαγή περιβάλλοντος – άλλο κοινό – επιβεβαίωση της πρώτης απόδοσης κ.τ.λ.).

Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ
Η συγκίνηση ήταν αναμενόμενη, όταν η πρόοδος έρχεται επάξια σε τόσο μικρή ηλικία μέσα στην οικογένεια.
Πέντε ημέρες μετά τις εξετάσεις Μαύρων Ζωνών, έγιναν οι εξετάσεις Εγχρώμων Ζωνών στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ με εξίσου ανάλογο αποτέλεσμα με τις προηγούμενες εξετάσεις.
Οι μικροί, αλλά και οι μεγάλοι έγχρωμοι μαθητές που εξετάστηκαν, δεν είχαν να ζηλέψουν και σε πάρα πολλά πράγματα τους πρώτους, (εκτός από τις γνώσεις και την εννοείται διαφορά κλάσης), μιας και η εμφάνισή τους ξεπέρασε κατά πολύ την απόδοση του ήδη βαθμού τους.
Ευχόμαστε και εις ανώτερα στα παιδιά αυτά αλλά και σε όλους όσους ασχολούνται με τις πολεμικές τέχνες και σε όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό γενικότερα, γιατί εάν δεν είναι αυτό παράδειγμα προς μίμηση τότε τι άλλο θα μπορούσε να είναι;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr