Εξερράγη η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Νίκο Μουρατίδη: “Με ποιο δικαίωμα κρίνεις με χαρακτηρισμούς απαράδεκτους;”

“Που να άνοιγε και το στόμα του, λέω εγώ” υπογράμμισε, μεταξύ πολλών άλλων, η Μπέττυ Μαγγίρα. Μαζί με την τηλεοπτική της παρέα σχολίασε η Μπέττυ…

maggira090

“Που να άνοιγε και το στόμα του, λέω εγώ” υπογράμμισε, μεταξύ πολλών άλλων, η Μπέττυ Μαγγίρα.

Μαζί με την τηλεοπτική της παρέα σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα, το πρωινό του Σαββάτου, τις απαράδεκτες δηλώσεις που έκανε μέσα στην εβδομάδα ο Νίκος Μουρατίδης για την Χριστίνα Λαμπίρη και την κόρη της. Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την δική της οργή τόσο για όσα ειπώθηκαν όσο και για το γεγονός πως αυτή η άποψη προβλήθηκε από τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Πιο συγκεκριμένα, αμέσως μετά την προβολή μέρος δηλώσεων του ραδιοφωνικού παραγωγού, η Μπέττυ Μαγγίρα τόνισε «που να άνοιγε και το στόμα του, λέω εγώ. Άμα το άνοιγε δηλαδή τι θα έλεγε; Διότι αυτά που είπε για την κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη, οι χαρακτηρισμοί που έκανε χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα… Άρα ο ίδιος με ποιο δικαίωμα λέει «με ποιο δικαίωμα» βγαίνουν όλοι και έχουν άποψη; Ο ίδιος γιατί έχει άποψη για το πως μεγάλωσε η Χριστίνα Λαμπίρη την κόρη της; Γιατί λέει «όπως η ίδια έχει πει» αλλά δεν είπε ποτέ η Χριστίνα Λαμπίρη αυτά τα λόγια για την κόρη της. Αν μια γυναίκα νιώθει ενοχές ότι μπορεί να έλειψε στο παιδί της ή οτιδήποτε, έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει έτσι και να το λέει».

«Εσύ, λοιπόν, κ. Μουρατίδη με ποιο δικαίωμα κρίνεις και βάζεις λόγια που δεν έχει πει ποτέ η ίδια για την κόρη της και χαρακτηρισμούς απαράδεκτους, κατά τη γνώμη μου, για την κόρη της και πως την μεγάλωσε; Όλοι στο κάτω κάτω της γραφής μπορούν να έχουν άποψη, άλλο αν την συμμεριζόμαστε ή όχι, τώρα ποια άποψη προβάλλεται από τα κανάλια αναρωτιέμαι και γω. Διότι και η δική σας προβλήθηκε μέσα από τα κανάλια».

«Ήταν μια ακραία άποψη και προβλήθηκε από τα κανάλια. Εμείς δεν παίξαμε και τις δηλώσεις του, δηλαδή αυτό που είδαμε ήταν το ελάχιστο» υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Μπέττυ Μαγγίρα για να ολοκληρώσει το θέμα αυτό στο «I love Σου Κου» του ΑΝΤ1.

Πηγή: zappit.gr