ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΕξάρχεια – Βίντεο: ΜΑΤ σε ταράτσες πολυκατοικιών – Έξι συλλήψεις

Εξάρχεια – Βίντεο: ΜΑΤ σε ταράτσες πολυκατοικιών – Έξι συλλήψεις

Εξάρχεια – Βίντεο: ΜΑΤ σε ταράτσες πολυκατοικιών – Έξι συλλήψεις

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το drone της ΕΛΑΣ: Βρέθηκαν μολότοφ, αντιασφυξιογόνες μάσκες και πέτρες – Οι κουκουλοφόροι επιχείρησαν να ανέβουν στις ταράτσες – Εκκαθαριστικές επιχειρήσεις από την αστυνομία σε πολυκατοικίες στις οδούς Σπ. Τρικούπη, Σολωμού και Στουρνάρη – Σε ασφυκτικό κλοιό τα Εξάρχεια – Δόγμα εντατικής πρόληψης από την ΕΛΑΣ

Υλικά παρασκευής μολότοφ, αντιασφυξιογόνες μάσκες, πέτρες και άλλα «πολεμοφόδια» βρέθηκαν αποθηκευμένα  σε δώμα πολυκατοικίας επί της οδού Σπυρίδωνος Τρικούπη, στα Εξάρχεια. Η αστυνομία που εντόπισε και ακολούθησε ομάδα ατόμων έως εκεί, προχώρησε σε έξι συλλήψεις. Την ίδια ώρα, η περιοχή των Εξαρχείων βρίσκεται σε ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό και σε πλήρη εφαρμογή είναι το δόγμα της εντατικής πρόληψης.

Η αστυνομία κάνει  εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στα Εξάρχεια  περίπου  από τις πεντέμισι το απόγευμα, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει κουκουλοφόρους να πάρουν θέσεις σε ταράτσες πολυκατοικιών, όπως έχουν κάνει στο παρελθόν με στόχο να ρίχνουν από κει αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Δυνάμεις της ΕΛΑΣ (ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και Ομάδα Δέλτα) πραγματοποιούν εφόδους σε κτίρια της περιοχής Εξαρχείων. Κάθε ομάδα των αστυνομικών είναι εφοδιασμένη με τον ειδικό εξοπλισμό για τη διάρρηξη θυρών. Οι επιχειρήσεις επιτόπιου ελέγχου ξεκίνησαν από πολυκατοικία της οδού Σπυρίδωνος Τρικούπη. Η επιχείρηση στην πολυκατοικία έγινε καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα ατόμων επιχείρησε να μπει και να ανέβει στην ταράτσα. Διμοιρία των ΜΑΤ τους ακολούθησε και οι αστυνομικοί προχώρησαν στις έξι συλλήψεις.  Αλλη ομάδα επιχείρησε να ανέβει σε ταράτσα πολυκατοικίας στη Στουρνάρη, αλλά και στη Σολωμού.  Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει τουλάχιστον δύο προσαγωγές.

protothema.gr

Συνελήφθη στον Ταΰγετο ο φυγόποινος «πατήρ Κλεομένης»

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr