ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΈξαλλος κάτοικος άρχισε να ξεσπά στον «αέρα» του ΣΚΑΪ «Ο κ. Αγοραστός μάς άφησε στο έλεος του θεού» (βίντεο)

Έξαλλος κάτοικος άρχισε να ξεσπά στον «αέρα» του ΣΚΑΪ «Ο κ. Αγοραστός μάς άφησε στο έλεος του θεού» (βίντεο)

Έξαλλος κάτοικος άρχισε να ξεσπά στον «αέρα» του ΣΚΑΪ «Ο κ. Αγοραστός μάς άφησε στο έλεος του θεού» (βίντεο)

Εκτός εαυτού βγήκε ζωντανά στον «αέρα» του ΣΚΑΪ κάτοικος της Λάρισας με αποτέλεσμα να διακοπεί η σύνδεση.

Ώρες αγωνίας βιώνουν οι κάτοικοι της Θεσσαλίας μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel με αποτέλεσμα η οργή και αγανάκτηση να ξεχειλίζουν.

Στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με το Μικρό Ευίδριο Λάρισας, χωριό που βρίσκεται δίπλα στον ποταμό Ενιπέα και έχει υποστεί ολική καταστροφή από τις πλημμύρες, η αγανάκτηση των κατοίκων ήταν μεγάλη.

Ένας κάτοικος του χωριού, κατά τη διάρκεια της συζήτησης βγήκε εκτός εαυτού, κάνοντας λόγο για τις ευθύνες του κρατικού μηχανισμού. «Το χωριό καταπατήθηκε για δεύτερη φορά μετά το 2020. Τώρα ήταν το τελειωτικό πάλι μετά από τρία χρόνια. Οι κυβερνώντες δεν έδωσαν καμία σημασία και δεν έφτιαξαν τίποτα. Δεν άνοιξαν τα ποτάμια και δεν έκαναν καθαρισμούς», ανέφερε αρχικά.

«Εδώ δεν πέρασε κανένας να δει τι γίνεται. Έχουν γίνει ανυπολόγιστες ζημιές. Δεν έχει μείνει τίποτα. Ντρέπομαι το 2023 να γίνονται τέτοια πράγματα. Λένε μ@λ@κιες, είναι λαμόγια», ούρλιαζε σε έξαλλη κατάσταση με την σύνδεση να διακόπτεται και τους παρουσιαστές να δικαιολογούν την αγανάκτησή του.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ