Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου: “Είναι ντροπή, χυδαίο, είναι ομοφοβικό σχόλιο”

“Σας αρέσει αυτή η εικόνα να βγαίνει για την πόλη σας για τον τόπο σας;” είπε η Κατερίνα Καινούργιου Ο Δήμαρχος Ευρώτα, Δήμος Βέργος βγήκε…

kain-6

“Σας αρέσει αυτή η εικόνα να βγαίνει για την πόλη σας για τον τόπο σας;” είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Ο Δήμαρχος Ευρώτα, Δήμος Βέργος βγήκε στην Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου να διαφωνεί με τον τρόπο με τον οποίο έγινε η σάτιρα στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη και στη σχέση με τον Τάιλερ ΜακΜπεθ στις καρναβαλικές εκδηλώσεις.

«Αυτό δεν είναι πολιτική σάτιρα, αυτό είναι ντροπή, αυτό είναι χυδαίο, είναι ομοφοβικό σχόλιο. Δεν είναι πολιτική σάτιρα, μόνο και μόνο το τι φοράει ο Στέφανος Κασσελάκης. Είναι ντροπιαστικό. Σας αρέσει αυτή η εικόνα να βγαίνει για την πόλη σας για τον τόπο σας;» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είμαι ένας άνθρωπος του πολιτισμού που από τα μικρά μου παιδικά χρόνια, είμαι σε συλλόγους με βλάχικους γάμους και κάνουμε πολιτική σάτιρα. Είναι ένα ιστορικό καρναβάλι, σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να το υποβαθμίζουμε», απάντησε ο κος. Βέργος.

«Έχουμε τελείως διαφορετικές απόψεις και πολλοί άνθρωποι, ακόμη και από την περιοχή σας, διαφώνησαν με αυτό. Οπότε θα πρέπει να δείτε τι θα κάνετε…» είπε διαφωνώντας η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή: zappit.gr