Έξαλλη η Δούνια: “Ποτέ δεν τον έχω κάνει μπάνιο, τι λέτε; Να του φέρω τις παντόφλες;”

Φωτιές άναψε στο Ακόμα δεν είδες τίποτα η δήλωση του Χάρη Ακριτίδη ότι η γυναίκα του τον κάνει μπάνιο. Η Νόνη Δούνια αντέδρασε με αυτό…

dounia1301

Φωτιές άναψε στο Ακόμα δεν είδες τίποτα η δήλωση του Χάρη Ακριτίδη ότι η γυναίκα του τον κάνει μπάνιο. Η Νόνη Δούνια αντέδρασε με αυτό το πρότυπο του ανατολίτη άνδρα, όπως ανέφερε και είπε:

«Αυτή η κατηγορία του ανατολίτη άνδρα νόμιζα πως είχε εκλείψει. Αυτός ο ανατολίτης άνδρας έχει βρει ενδεχομένως μία γυναίκα που αρέσκεται σε αυτό και θέλει να φροντίζει με τον τρόπο της τον άνθρωπό της. Αν ευχαριστιέται εκείνη να τον κάνει μπάνιο, ας τον κάνει. Αν είναι επιλογή της τι να πω, ο καθένας όπως ευχαριστιέται» σημείωσε η Νόνη Δούνια.

Σε ερώτηση του Κώστα Τσουρού συνέχισε η Νόνη Δούνια: «Εγώ να τον κάνω μπάνιο; Τι είναι το μωρό; Ποτέ δεν έχω κάνει τον Κυριάκο μπάνιο. Παιδιά τι λέτε; Να τους φέρω τις παντόφλες; Έξαλλη θα με κάνετε. Ο Ακριτίδης είπε ότι ο ορισμός της συζύγου, μάνας, γυναίκας είναι να του φέρνει την παντόφλα, να τον κάνει μπάνιο, να του φέρνει το φαγάκι του έτοιμο. Αυτό υπονόησε ότι τα κάνει όλα. Μπορεί και η γυναίκα του να το απολαμβάνει αυτό. Εγώ δεν απολαμβάνω να κάνω μπάνιο κανένα».

Πηγή: zappit.gr