ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΈξαλλη η «Αυγή» με την MRB και το «όχι» στον Κουφοντίνα: Αυτά τα ερωτήματα δεν μπαίνουν σε δημοσκοπήσεις

Έξαλλη η «Αυγή» με την MRB και το «όχι» στον Κουφοντίνα: Αυτά τα ερωτήματα δεν μπαίνουν σε δημοσκοπήσεις

Έξαλλη η «Αυγή» με την MRB και το «όχι» στον Κουφοντίνα: Αυτά τα ερωτήματα δεν μπαίνουν σε δημοσκοπήσεις

Με την εταιρεία ερευνών MRB τα έβαλε η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, «Αυγή», και ειδικά με το συντριπτικό 69,8% «όχι» των πολιτών στο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για μεταγωγή του στη φυλακή Κορυδαλλού.

Πράγματι, στη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Star Channel, της MRB, η οποία δείχνει μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, στο ερώτημα: «Να ικανοποιήσει ή όχι η κυβέρνηση το αίτημα Κουφοντίνα;», ένα συντριπτικό 69,8% ζητά «να μην κάνει δεκτό το αίτημά του», ενώ μόλις 15,5% ζητούν «να γίνει δεκτή» η μεταγωγή Κουφοντίνα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η «Αυγή», εξακολουθώντας να υποστηρίζει το αίτημα του φυλακισμένου τρομοκράτη, αποκαλεί το ερώτημα που έθεσε η εταιρεία δημοσκοπήσεων «παραπλανητικό και καθοδηγητικό, από την αρχή μέχρι το τέλος», ενώ καταλήγει λέγοντας ότι «ζητήματα θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν πρέπει να μπαίνουν σε δημοσκοπήσεις»!

«Στο πρώτο μάθημα του πρώτου έτους της Πολιτικής Επιστήμης, οι φοιτητές μαθαίνουν πως ζητήματα θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν πρέπει να μπαίνουν σε δημοσκοπήσεις. Διότι τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι καθολικά και δεν επιτρέπεται να τίθενται υπό διαπραγμάτευση με όρους ευκαιριακών πλειοψηφιών-μειοψηφιών», γράφει η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να λαμβάνει υπόψιν το συντριπτικό «Όχι» των πολιτών στο συγκεκριμένο ερώτημα.

«Η MRB χτες έγινε η ντροπή της Πολιτικής Επιστήμης», καταλήγει το άρθρο της «Αυγής», με το σκεπτικό, πιθανόν, ότι όταν δεν μας αρέσουν οι απαντήσεις καταργούμε το ερώτημα.

Πηγή/Φωτογραφία: iefimerida.gr

Δημόπουλος: Πάσχα στα χωριά μας αν όλα κυλήσουν ομαλά -Σαρώνει η βρετανική μετάλλαξη

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr