Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: «Τις επόμενες ώρες θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις» - Τα νέα στοιχεία

«Τις επόμενες ώρες θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις» ανέφερε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης που έχει αναλάβει την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι

mesologgi-exafanisi

«Έχει πάρει διαζύγιο με την αλήθεια τις τελευταίες ημέρες ο συγκεκριμένος» λέει ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης

«Τις επόμενες ώρες θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις» ανέφερε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης που έχει αναλάβει την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι την ίδια ώρα που υπάρχουν αρκετά στοιχεία που «δείχνουν» ως ύποπτο τον 50χρονο κρεοπώλη

«Η υπόθεση "φωνάζει εκκωφαντικά". Και γιατί "φωνάζει"; Γιαστί υπάρχουν άγνωστοι -  γνωστοί. Στο κάδρο υπάρχει ένας άνθρωπος, ενδεχομένως και ένας άλλος. Έχει πάρει διαζύγιο με την αλήθεια τις τελευταίες ημέρες ο συγκεκριμένος» επισήμανε ο κ . Τσούκαλης μιλώντας στον Αντ1.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ. υπάρχουν νέα δεδομένα που «δείχνουν» τον 50χρονο κρεοπώλη. Αυτά είναι: ένας έντονος καβγάς τους μέσω Facebook, ο οποίος σβήστηκε και ανακτήθηκε, ο έλεγχος των τραπεζών του κρεοπώλη, αλλά και το γεγονός ότι ο φερόμενος δράστης άφησε το κινητό του στο σπίτι πριν τη συνάντησή τους. Σύμφωνα με τον κ. Τσούκαλη, το κινητό το είχε μαζί του, αλλά το έκλεισε. «Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έλεγε στο παρελθόν, αν θες να κάνεις κάτι παράνομο μην έχεις μαζί το κινητό γιατί είναι ρουφιάνος» συμπλήρωσε.

Αναφορικά για τη συμμετοχή δεύτερου ατόμου στο φερόμενο έγκλημα επισήμανε ότι «πολύ το φοβάμαι. Ενδεχομένως να υπάρχει και άλλο άτομο, αλλά και άλλο αυτοκίνητο».

Στις έρευνες μετά από αίτημα της μητέρας του 31χρονου αναμένεται να λάβει μέρος και ιδιώτης δύτης ο οποίος θα επικεντρωθεί κυρίως στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, όπου υπάρχουν πολλοί βαλτότοποι και αρδευτικά κανάλια και οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας έχουν πιάσει τα τελευταία στίγματα του κινητού τηλεφώνου του αγνοούμενου.

Για το αν οι έρευνες θα συνεχιστούν, ο κ. Τσούκαλης είπε πως θα συνεχιστούν όχι μόνο στη λιμνοθάλασσα, αλλά και σε άλλες περιοχές. «Μακάρι να είναι καλά ο Μπάμπης, αλλά δεν το πιστεύω» κατέληξε αναφορικά με την ένατη ημέρα εξαφάνισής του.

Δημογλίδου για εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: «Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιος ύποπτος»
«Δεν έχουν σταματήσει λεπτό οι έρευνες στο Μεσολόγγι. Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί του Μεσολογγίου και της Πάτρας έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Φυσικά, και η διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών, η οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την υπόθεση», ανέφερε στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου.

«Το τμήμα ψηφιακών πειστηρίων δουλεύει νυχθημερόν. Είμαστε αισιόδοξοι ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να καταλάβουμε και εμείς τι συνέβη εκείνο το βράδυ με τον αγνοούμενο. Και να φτάσουμε στον δράστη, αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιος ύποπτος, δεν έχει προσαχθεί κάποιος στην ασφάλεια», πρόσθεσε η κυρία Δημογλίδου, τονίζοντας ότι γίνεται «πολύ ενδελεχής έρευνα».

lifo.gr