ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΕξαφάνιση 22χρονου στο Παναιτώλιο

Εξαφάνιση 22χρονου στο Παναιτώλιο

Συναγερμός σήμανε στο δημοτικό διαμέρισμα του Παναιτωλίου, του δήμου Αγρινίου, για την εξαφάνιση ενός 22χρονου αγοριού ο οποίος αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα και έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, ενώ οι γονείς του κατάγονται από την Αλβανία.

Η εξαφάνισή του δηλώθηκε στην αστυνομία μόλις χθες από την μητέρα του, ενώ ο νεαρός έφυγε από το σπίτι του στις 6.00 τα ξημερώματα στις 20 Μαρτίου. Κατά κανόνα σε τέτοιες υποθέσεις η αστυνομία μετά την δήλωση εξαφάνισης αναμένει εύλογο χρονικό διάστημα και μετά ξεκινάει τις έρευνες. Στην περίπτωση αυτή όμως οι έρευνες άρχισαν κατ ευθείαν καθώς ο εξαφανησθείς  νεαρός αγνοείται περισσότερο από δέκα μέρες. Οι έρευνες γίνονται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας και διενεργούνται προς κάθε κατεύθυνση.
Σε πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις και εφόσον κριθεί ότι είναι σωστό και αποδοτικό για την υπόθεση η αστυνομία δημοσιεύει τόσο τα στοιχεία του εκάστοτε εξαφανησθέντα όσο και την φωτογραφία του. Οι έρευνες για την αστυνομία ξεκίνησαν μόλις χθες άρα ίσως είναι και πρόωρη η πράξη της δημοσίευσης, ανάλογα πάντα και με τα στοιχεία που διαθέτει η αστυνομία. Μέχρι και την ώρα τύπωσης της εφημερίδας πάντως δεν υπήρχε κάποια εξέλιξη στην υπόθεση.

Κων/νος Χονδρός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr