ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΕξαδάκτυλος: Μειοψήφησα για το άνοιγμα των σχολείων – Προ των πυλών το τρίτο κύμα κορονοϊού

Εξαδάκτυλος: Μειοψήφησα για το άνοιγμα των σχολείων – Προ των πυλών το τρίτο κύμα κορονοϊού

Εξαδάκτυλος: Μειοψήφησα για το άνοιγμα των σχολείων – Προ των πυλών το τρίτο κύμα κορονοϊού

Δεν κρύβουν την ανησυχία τους οι ειδικοί για το άνοιγμα των σχολείων και των καταστημάτων με τον Αθανάσιο Εξαδάκτυλο να εκφράζει την αντίθεσή του.

Ο κ.Εξαδάκτυλος εξέφρασε την άποψη ότι το τρίτο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού είναι προ των πυλών και ένα ενδεχόμενο άνοιγμα είναι παρακινδυνευμένο όπως τόνισε μιλώντας στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, προειδοποιώντας για τρίτο κύμα της φονικής πανδημίας και σύμφωνα με τα λεγόμενά τους ενδέχεται να εμφανιστεί στη χώρα μας από τον Φεβρουάριο και μετά.

Την ώρα μάλιστα, που ακόμη δεν έχει κοπάσει το δεύτερο κύμα της πανδημίας και ο αριθμός των διασωληνωμένων ασθενών παραμένει υψηλός.

«Σήμερα έχουμε μια ανακοίνωση από την πλευρά του ΠΟΥ προειδοποιεί όλη την Ευρώπη για την επίπτωση του νέου στελέχους τις επόμενες εβδομάδες», τόνισε στη συνέχεια.

Αναφορικά στο άνοιγμα των σχολείων, ανέφερε: «Έγινε συζήτηση, η απόφαση δεν ήταν ομόφωνη, μειοψήφησα. Δεν συζητήσαμε το άνοιγμα των καταστημάτων. Δεν είχε συζητηθεί και η ορθή απόφαση της κυβέρνησης για αυστηροποίηση των μέτρων.

Όλα μαζί δεν γίνονται. Θα βρεθούμε μπροστά σε διλήμματα. Δεν είναι εφικτό να είναι ανοιχτά σχολεία και καταστήματα όταν βλέπουμε το τρένο να έρχεται πάνω μας».

newsit.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Το μήνυμα του πατέρα της Ιωάννας στη δράστιδα της επίθεσης

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr