ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΕγκάρδια ευχαριστήρια επιστολή προς το Νοσοκομείο Αγρινίου

Εγκάρδια ευχαριστήρια επιστολή προς το Νοσοκομείο Αγρινίου

Εγκάρδια ευχαριστήρια επιστολή προς το Νοσοκομείο Αγρινίου

Ευχαριστήρια επιστολή προς το νοσοκομείο Αγρινίου απέστειλε πρώην ασθενής, οποίος νοσηλεύτηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίος αντιμετωπίστηκε επιτυχία.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω δημόσια τις θερμές ευχαριστίες μου, προς το Νοσοκομείο Αγρινίου και ειδικότερα προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου κύριο Μιχαήλ Σερασκέρη. Ο προφανής λόγος, αφορά την πρόσφατη παραμονή μου στο καρδιολογικό τμήμα, για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που μου προέκυψε.

Κύριε Διοικητά, δεν είχα άλλο νοσηλευτικό παρελθόν σε νοσοκομείοκαιστις 14/2/23 μπήκα εσπευσμένα στα επείγοντα και με λίγο σφιγμένητην καρδιά -εκτός του πρόβλημά της- για όλα όσα κατά καιρούς εκτοξεύουν κακοπροαίρετα και για τους δικούς τους υπολογιστικούς λόγους… κάποιοι κακόβουλοι επικριτές.

Στην 15νθήμερη παραμονή μου, τόσο στην ΜΕΘ του καρδιολογικού, όσο και των θαλάμων, βρήκα μια πολύ καλή ατμόσφαιρα και παραδειγματικά άψογη και φιλική νοσηλεία. Βρήκα ένα νοσηλευτικό προσωπικό από γιατρούς, νοσηλευτές και των λοιπών ειδικοτήτων, πολύ φιλικό, πρόθυμο και ευχάριστο στο να εξυπηρετήσει τον κάθε ασθενή. Μου έκανε εντύπωση η ευχάριστη διάθεση, που είχαν όλοι μεταξύ τους αλλά και προς τους νοσηλευόμενους, πράγμα που σημαίνει πως το εργασιακό τους περιβάλλον, τους καλύπτει ψυχικά γι’αυτό και εκφράζονται έτσι ευχάριστα.

Επίσης διέκρινα μεγάλη εμπειρία και γνώση αντικειμένου από τον Διευθυντή της καρδιολογικής κ. Αλμπάνη  και τους άλλους γιατρούς και νοσηλευτές και αυτή η άποψή μου δεν ήταν μόνο δική μου, αλλά και από όλους τους νοσηλευόμενους, που γνώρισα στο διάστημα της παραμονής μου.

Επίσης θέλω να αναφερθώ και στο μενού διατροφής, που μεν ήταν λιτό και νοσοκομειακό αλλά πολύ καλά προσεγμένο και κάλυπτε όλους σχεδόν τους νοσηλευόμενους.

Κύριε Σερασκέρη, δεν σας γνωρίζω προσωπικά αλλά σας σφίγγω θερμά το χέρι με τις άπειρες ευχαριστίες μου, ευχόμενος με τη βοήθεια του Θεού και της Πολιτείας, να κάνετε το Νοσοκομείο Αγρινίου πραγματικά πρότυπο και αντάξιο των σύγχρονων κτηριακών του εγκαταστάσεων αλλά και των προσδοκιών όλων των κατοίκων του Αγρινίου και της περιοχής.

Ο Θεός να σας έχει όλους καλά και να σας δίνει δύναμη και φώτιση για το άψογο έργο που επιτελείτε.

Με εκτίμηση

Λάζαρος Τσόλκας, Αγρίνιο

ΥΓ-1. Η παρούσα επιστολή κοινοποιείται και στους βουλευτές του Νομού αλλά και στο γραφείο του Υπουργού Υγείας και Πρωθυπουργού.

ΥΓ-2. Παρακαλώ να κοινοποιήσετε την επιστολή στο προσωπικό του νοσοκομείου.

Market Pass: Πώς θα λειτουργήσει στις λαϊκές αγορές

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ