ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα Νεα«Έβγαλα και το εσώρουχο για να δουν αν έχω το φιαλίδιο» καταγγέλλει ο ντελιβεράς που κατηγορείται ότι έκλεψε εμβόλιο

«Έβγαλα και το εσώρουχο για να δουν αν έχω το φιαλίδιο» καταγγέλλει ο ντελιβεράς που κατηγορείται ότι έκλεψε εμβόλιο

«Έβγαλα και το εσώρουχο για να δουν αν έχω το φιαλίδιο» καταγγέλλει ο ντελιβεράς που κατηγορείται ότι έκλεψε εμβόλιο

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο 46χρονος ντελιβεράς ο οποίος κατηγορείται ότι έκλεψε το φιαλίδιο με το εμβόλιο της Pfizer από εμβολιαστικό κέντρο στην Αγία Παρασκευή. «Έβγαλα και το εσώρουχο για να δουν αν έχω το φιαλίδιο» καταγγέλλει και δήλωσε ότι θα κάνει μήνυση.

Ο εργαζόμενος ο οποίος κατηγορείται για την κλοπή φιαλιδίου του εμβολίου της Pfizer από εμβολιαστικό κέντρο στην Αγία Παρασκευή την περασμένη Τρίτη 13 Απριλίου αρνείται όλες τις κατηγορίες και προειδοποιεί με μηνύσεις.

Μιλώντας σήμερα, Παρασκευή, στην ΕΡΤ ο 46χρονος ντελιβεράς, ο οποίος παρέδωσε καφέδες στο εμβολιαστικό κέντρο, τόνισε πως «δεν έχω ιδέα» για το περιστατικό και περιέγραψε τα όσα προηγήθηκαν της σύλληψής του.

Όπως είπε, τού πήρε τέσσερα λεπτά για να φτάσει στο κέντρο, να παραδώσει τους καφέδες και να φύγει από το σημείο, αλλά κατηγορείται πως μέσα σε αυτό το διάστημα κατάφερε να πάρει το φιαλίδιο, που, όπως τόνισε, δεν γνωρίζει πώς να το χρησιμοποιήσει για να κάνει το εμβόλιο.

Εξήγησε πως από τις καταθέσεις που έδωσαν μέλη του προσωπικού σημειώνεται πως το φιαλίδιο ήταν μέσα σε ένα κουτάκι και ήταν σκεπασμένο από ένα γάντι και διερωτήθηκε: «Εγώ πήγα, έκανα την παράδοση, έβγαλα το γάντι -παρότι ήμουν συνέχεια στο οπτικό τους πεδίου- βρήκα του κουτάκι, πήρα το φιαλίδιο και έφυγα;»

Συνεχίζοντας σημείωσε πως αφότου έκανε την παράδοση επέστεψε στη δουλειά του, όταν και ειδοποιήθηκε για το περιστατικό και επέστρεψε στο κατάστημα.

Επικοινώνησε με μέλος του προσωπικού του εμβολιαστικού κέντρου, διαβεβαιώνοντας πως ο ίδιος δεν έχει καμία ανάμειξη, αλλά το απόγευμα της ίδιας ημέρας (την περασμένη Τετάρτη) συνελήφθη.
«Με έψαξαν. Τα πάντα, το μηχανάκι, μέχρι που με έγδυσαν στην ασφάλεια, μέχρι και το εσώρουχο, για να δουν αν το έχω. Με ξεφτίλισαν οικογενειάρχη άνθρωπο» σημείωσε. Ερωτώμενος για τις ερωτήσεις που έκανε στο προσωπικό σχετικά με το εμβόλιο, σημείωσε πως ήταν διευκρινιστικές και «δεν είναι καταδικαστέες».

Όσον αφορά για το πώς μπήκε μέσα στο εμβολιαστικό κέντρο, σημείωσε πως και ο ίδιος και άλλοι συνάδελφοί του μπαίνουν κανονικά «χωρίς έλεγχο ή θερμομέτρηση».
«Ποτέ δεν έχουμε παραδώσει στην είσοδο, ούτε στην είσοδο του εμβολιαστικού». Καταλήγοντας ο ίδιος σημείωσε πως θα κινηθεί νομικά για την υπόθεση.

Πηγή:dikaiologitika.gr

Πάτρα: Συνωστισμός για ένα ποτό στο χέρι – Δεν έβρισκαν θέση να σταθούν παρά τα μέτρα (video)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr