ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΟικονομιαΕΒΕΑ: Επενδυτικές ευκαιρίες στην Αρμενία για ελληνικές επιχειρήσεις

ΕΒΕΑ: Επενδυτικές ευκαιρίες στην Αρμενία για ελληνικές επιχειρήσεις

ΕΒΕΑ: Επενδυτικές ευκαιρίες στην Αρμενία για ελληνικές επιχειρήσεις

Ενημερωτική εκδήλωση και επιχειρηματικές συναντήσεις για την Αρμενία σχεδιάζει το ΕΒΕΑ, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται κυρίως στους τομείς της τεχνολογίας της πληροφορίας, του κοσμήματος και των προϊόντων αγροδιατροφής.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του ΕΒΕΑ στην ηλεκτρονική σελίδα του, η πρόεδρος του επιμελητηρίου, Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, συναντήθηκε στο Επιμελητήριο, με τον πρέσβη της Αρμενίας στην Ελλάδα, Τίγκραν Μακρατίαν.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσιάστηκαν οι τομείς δράσης του ΕΒΕΑ και η συμβολή του στην τόνωση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων.

Επίσης, έγινε λόγος για την επιχειρηματική αποστολή που είχε διοργανώσει το ΕΒΕΑ το 2019 και αναφέρθηκε το ενδεχόμενο υποδοχής επιχειρηματιών από την Αρμενία. Στο πλαίσιο αυτό, συζητήθηκε η πραγματοποίηση ενημερωτικής εκδήλωσης για την Αρμενία και B2B συναντήσεων, με βασικούς κλάδους δραστηριοποίησης: ΙΤ, κοσμήματα και προϊόντα αγροδιατροφής.

Και από τις δύο πλευρές τονίστηκε τόσο η ανάγκη ενίσχυσης των διμερών μας σχέσεων όσο και η εμβάθυνση της ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ