ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΌλα έτοιμα στα σχολεία του δήμου Αγρινίου για το πρώτο κουδούνι (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Όλα έτοιμα στα σχολεία του δήμου Αγρινίου για το πρώτο κουδούνι (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Όλα έτοιμα στα σχολεία του δήμου Αγρινίου για το πρώτο κουδούνι (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Με το βλέμμα στραμμένο στα σχολεία ήταν ο Δήμος Αγρινίου και ήδη είχε σηκώσει τα μανίκια και δούλευε, ώστε με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς οι μαθητές να τα βρουν όλα όπως πρέπει!

Οι εργασίες προετοιμασίας είχαν ήδη ξεκινήσει εντατικά εδώ και καιρό και στις 170 σχολικές μονάδες που λειτουργούν στο Δήμο Αγρινίου, καλύπτοντας τις ανάγκες που έχει το κάθε συγκρότημα ξεχωριστά με στόχευση την ασφάλεια των μαθητών και την αισθητική των σχολείων, ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες ενός ευχάριστου περιβάλλοντος.

Πλέον όλα είναι έτοιμα και το μέλος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αγρινίου Σπύρος Αδάμης αναφέρει: “ολοκληρώθηκε ο αγώνας για τα σχολεία!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους συνεργάτες που πάλεψαν με μεράκι να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος να σαι καλά φίλε Δημήτρη Μπαρπαγιάννη για όσα έκανες”!!!!

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Χρήστος Ζαρκαβέλης είχε δηλώσει στη «Σ»: «προτεραιότητα μας είναι να «θωρακίσουμε» όσο το δυνατόν περισσότερο κάθε σχολείο και γι αυτό είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσει πρόγραμμα ύψους 75.000 ευρώ για τις απαραίτητες παρεμβάσεις στις στέγες των όλων των σχολικών μονάδων του δήμου, ενώ είναι σε εξέλιξη η πλαστικοποίηση των προαύλιων χώρων των σχολείων της πόλης».

Ο Σπύρος Αδάμης ανέβασε στο facebook φωτογραφίες που “τραβήχτηκαν” κατά την διάρκεια των εργασιών.

Βαρύ πένθος στο Αγρίνιο για τον Γιώργο Κανάτα – “Έφυγε” σε ηλικία 86 ετών

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr