ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΕτοιμάζουν ανακοινώσεις

Ετοιμάζουν ανακοινώσεις

Σε  λίγες μέρες έχει προγραμματιστεί η έναρξη της προετοιμασίας και την… ύστατη ώρα γίνονται πιο έντονες προσπάθειες από τους ιθύνοντες του Παναιτωλικού, με σκοπό την απόκτηση παικτών.

Διαρρέουν δε πως άμεσα θα ανακοινώσουν υπογραφές παικτών, βασιζόμενοι στην πορεία διαπραγματεύσεων που γίνονται εδώ και καιρό. Εκείνο που διαφαίνεται είναι ότι αναγκαστικά θα οδηγηθούν σε επιλογές που δεν ήταν ψηλά στη λίστα, όπως ο Κόρμπος και ο Ναβάρο, ή άλλοι παίκτες που μπορούσαν από καιρό να αποκτηθούν και οι κυανοκίτρινοι το…  τρέναραν. Αλλά κι αυτό τελικά δεν είναι τόσο εύκολο, καθώς τις τελευταίες μέρες δύο παίκτες που ο Παναιτωλικός θεωρούσε του… χεριού του υπέγραψαν στην Καλλονή: ο Πιπίνης και ο Χουάνμα. Για τα τμήματα υποδομών ο  Παναιτωλικός, απέκτησε τον 17χρονο δεξιό ακραίο αμυντικό  Δημήτρη Μαγγίνα, τον οποίο ήθελε και ο Αστέρας Τρίπολης, αφού είχε εντυπωσιάσει στις δοκιμές και στον Παναιτωλικό είχε επιλεχθεί στην τελική 4αδα μεταξύ 20 ποδοσφαιριστών. Αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Αιγίου, κατάγεται από το Περιθώρι Αχαΐας και σε δηλώσεις του είπε ότι είναι μεγάλη ευκαιρία η  μεταγραφή του ώστε  να πραγματοποιήσει το όνειρό του να παίξει ποδόσφαιρο σε μια μεγάλη και οργανωμένη ομάδα, όπως ο Παναιτωλικός.
Σκέψεις γίνονται στη ΠΑΕ για παράταση μίας εβδομάδας στους παλιούς κατόχους καρτών Διαρκείας, ώστε να μην χάσουν τις θέσεις τους αφού οι περισσότεροι δεν ανανέωσαν. Για σήμερα εκκρεμεί συνάντηση ΠΑΕ και οργανωμένων της «Θύρα 6»  για να συζητήσουν μερικά θέματα  ενόψει της νέας σαιζόν.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr