Ετοιμάζει Μορένο

Ετοιμάζει Μορένο

Τρεις μήνες εκτός δράσης συμπληρώνει ο Έρικ Μορένο στις 2 Φεβρουαρίου, καθώς εγκατέλειψε  τραυματίας την αναμέτρηση με την Ξάνθη στο Αγρίνιο, στις 2 Νοεμβρίου. Όλα δείχνουν πως θα βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ίσως να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς αυτό.

Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού θεωρούν πως είναι έτοιμος βλέποντας ότι μπορεί να ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα των υπολοίπων. Βέβαια πάντα υπάρχουν επιφυλάξεις διότι η φύση του προβλήματος του (οστικό οίδημα) έχει υποτροπές και ποτέ δεν υπάρχει πλήρης ίαση. Αξίζει να σημειωθεί πως για πολύ καιρό δεν ήταν εφικτή η πρόβλεψη για το χρόνο της επιστροφής του και οι 15 μέρες έγιναν 45 μέρες για να φτάσουμε στις 90 με τα σημερινά δεδομένα. Πάντως στην προπόνηση της Τρίτης  ο Κολομβιανός φορ υποβλήθηκε σε  τεστ ισοκινητικής αξιολόγησης ώστε να διαπιστωθεί η κατάστασή του και να ενταχθεί σε πλήρες προπονητικό πρόγραμμα.

Ο Ράφαελ έκανε θεραπεία και τρέξιμο την Τρίτη, ενώ η πρόβλεψη μέχρι πριν δέκα μέρες ήταν πως θα τεθεί στη διάθεση του Χάβου για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έκαναν μασάζ και παγοθεραπεία και οι υπόλοιποι πρόγραμμα με  ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού, τεχνικής με μπάλα , ταχυδύναμης με σέντρες – σουτ, πιεστικό παιχνίδι κατοχής μπάλας σε περιορισμένο χώρο, παιχνίδι υψηλής έντασης με περιορισμένο αριθμό παικτών. Η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει στις 7.00 το βράδυ.

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr