16 Δεκεμβρίου ο ετήσιος χορός της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου

16 Δεκεμβρίου ο ετήσιος χορός της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου στην αίθουσα ΠΙΘΑΡΙ

<p>gea-ethsios-xoros</p>

16 Δεκεμβρίου ο ετήσιος χορός της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου στην αίθουσα ΠΙΘΑΡΙ

Αναλυτικά:

Και ενώ το εορταστικό κλίμα εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχει αρχίσει να κυριαρχεί στην πόλη μας, ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ) διοργανώνει τον μεγάλο ετήσιο χορό του με ζωντανή παραδοσιακή μουσική και χορούς της πατρίδας μας.

Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στις παράλληλες δραστηριότητες του Ομίλου, ενώ εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί θεσμό για τα πολιτισμικά δρώμενα της περιοχής και όχι μόνο.

Φέτος στον χορό θα λάβει μέρος η φημισμένη παραδοσιακή Αγρινώτικη κομπανία SibeΜΟΡΙΑ, συνοδευόμενη από τον Κωνσταντίνο Λιόντο στο κλαρίνο και την Σταυρούλα Δαλιάνη στο Τραγούδι

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ΠΙΘΑΡΙ (περιοχή Γιανούζι, Αγρίνιο) το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 20.30.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις τραπεζιών μπορείτε να απευθύνεστε στη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, Παπαστράτειο Μέγαρο, τηλ 26410-24767 και στον Χοροδιδάσκαλο του Ομίλου, κ Γεώργιο Τσελίκα, τηλ 6977285049.

Σταρακά για Κτηματολόγιο: «Αντί για εξυπηρέτηση του πολίτη, η κυβέρνηση νομοθετεί την ψηφιακή γραφειοκρατία και ταλαιπωρία»