ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΕθνική-Απίστευτη γκάφα της ΕΠΟ: «Aπέκλεισε» 4 διεθνείς χωρίς να είναι τιμωρημένοι

Εθνική-Απίστευτη γκάφα της ΕΠΟ: «Aπέκλεισε» 4 διεθνείς χωρίς να είναι τιμωρημένοι

Εθνική-Απίστευτη γκάφα της ΕΠΟ: «Aπέκλεισε» 4 διεθνείς χωρίς να είναι τιμωρημένοι

Ο λανθασμένος χειρισμός της ελληνικής Ομοσπονδίας οδήγησε στο να μην τεθούν στη διάθεση του προπονητή της Εθνικής με το Γιβραλτάρ οι Μάνταλος, Σιώπης, Τσιμίκας και Κουρμπέλης.

Σημαντικό λάθος προέκυψε στις τάξεις της Εθνικής μας ομάδας όπου σε πρώτη φάση από την ΕΠΟ η αντίδραση είναι πως δεν θα γίνει κανένα σχόλιο. Ειδικότερα πριν από την αναμέτρηση της Εθνικής μας με το Γιβραλτάρ η επίσημη ενημέρωση από μεριάς της ελληνικής Ομοσπονδίας ανέφερε πως λόγω συμπλήρωσης δεύτερης κίτρινης κάρτας, στον αγώνα στην OPAP Arena δεν θα είχαν δικαίωμα συμμετοχής οι Πέτρος Μάνταλος, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Τσιμίκας και Δημήτρης Κουρμπέλης.

Τελικώς όμως κάτι τέτοιο δεν είχε ισχύ. Οι παίκτες έπρεπε να είχαν 3 κάρτες για να τεθούν εκτός, κάτι που προφανώς αγωνιστικά με έναν τέτοιο αντίπαλο δεν θα μπορούσε να επηρεάσει σε κάτι, όμως επηρεάζει τον σχεδιασμό του ομοσπονδιακού προπονητή. Αναμφίβολα έγινε ένας εντελώς λανθασμένος χειρισμός και έτσι οι Μάνταλος, Σιώπης, Τσιμίκας και Κουρμπέλης ενώ μπορούσαν να παίξουν με το Γιβραλτάρ αυτό δεν συνέβη.

gazzetta.gr

Ο Νότης Σφακιανάκης στην πρώτη εμφάνιση μετά από τρία χρόνια (βίντεο)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ